Laptops

Seful OMS avertizeaza - Coronavirusul se răspândește în Liban, Iran, Italia

Lombardia Coronavirus

 Opt cazuri noi de Coronavirus au fost raportate in  zona nordica a Italiei - Lombardia,  ceea ce a adus totalul țării anunțat vineri  de la 16 cazuri acum  la 24 cazuri.

   Nu este clar dacă pacienții au fost infectați în Italia sau în străinătate. Alți 250 sunt în izolare așteptând rezultatele testării. Majoritatea cazurilor au fost găsite în nordul Italiei.

  Coronavirusul se raspandeste in Iran 9 cazuri, Liban un caz rapotat, in Israel a fost raportat un caz, pacientul fiind un cetatean israelean ce s-a intors de pe vasul de croaziera Printesa Diamantului.

       China intenționează să construiască încă 19 spitale improvizate cu gratii la ferestre si usi care pot fi deschise doar pe din afara, pentru a pune în carantină mai mulți pacienți infectați în Wuhan.


  Până în prezent, orașul de 11 milioane de locuitori, a transformat 13 localuri existente în spitale, cu un număr total de 13.348 de paturi. Cele 19 noi spitale ar crea 30.000 de paturi, potrivit Global Times din China.

                                           SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail