2
Este dificil să se evalueze și să se înțeleagă evenimentele geopolitice și economice actuale, fără a se înțelege mai întâi faptul că ceea ce se întâmplă în lume, este proiectat să se întâmple cu un anumit scop specific.
Dacă credeți în teoria ca "totul este haos aleator și rezultatele sunt circumstanțiale sau coincidente", atunci sunteți pierduți și nu cunoașteți scopul acestor jocuri geopolitice.
Finanțatorii și marionetele politice internaționale din tarile occidentale și orientale, împărtășesc o ideologie adânc înrădăcinată numita ,,Globalism" sau ,,Noua Ordine Mondială".Această ideologie cere centralizarea totală a economiei și a guvernelor - care rezultă într-o autoritate unică fiscală la nivel mondial, un singur sistem monetar global și o singură structură de guvernământ în lume. Evident, pentru realizarea unor astfel de idealuri ar lua mult timp și planificare.
≪≫ Globaliștii pentru a-și putea duce la îndeplinire planurile, au nevoie de o ,,resetare economică globală"!
Acest grup de ideologi își păstrează controlul asupra producției monetare și a ratelor dobânzilor a majorității națiunilor de pe planetă, dar este dificil să manipuleze politicienii, legislația sau chiar să atragi din punct de vedere științific, bule financiare și să prăbușești sistemul fiscal mondial.≪≫ De ce războiul ar fi un ingredient necesar pentru globalizare?
Războiul este ultima distragere, separatorul final, și, poate, ironic, consolidatorul final.În secolele trecute războiul pare să coincidă cu perioadele de criză financiară, care sunt produse ale elitelor bancare și a politicilor lor monetare agresive. Iar după aceste războaie, instituții supranaționale sunt adesea întemeiate (cum ar fi ONU, FMI, etc...) ca soluții pentru a preveni din nou întâmplarea tragediilor în masă.
În ultimii ani a fost mai mult o tendință insidioasă a războaielor regionale, constante și sporadice. Dar globaliștii vor avea nevoie de un catalizator nou și mult mai mare pentru resetarea lor și în curând. De ce? Deoarece o distragere considerabilă este esențială pentru următoarea fază a prăbușirii continue. Este nevoie de un țap ispășitor, unul care să poată fi acuzat pentru aproape orice scenariu negativ. Acest lucru atrage atenția publică de la globaliștii, ca vinovați în urma crizei fiscale, poate chiar atât de mult ca să dureze decenii, ca majoritatea să se întrebe vreodată ce s-a întâmplat.
Frica generată de un război incert, deasemenea, acționează ca o alchimie psihologică, formând mentalitatea publică pentru a accepta un astfel de scenariu.
Băncile centrale caută o resetare monetară, mai mult ca orice altceva. O resetare monetară necesită o datorie masivă, urmată de o strângere fiscală, apoi de o inflație masivă, după care urmează o implozie monetară care deschide ușa unei structuri de înlocuire (cel mai probabil prin forma tehnologiei de blocare a monedelor actuale și folosirea a Cryptocurrency ca metode de plata - Bitcoin și alte monede virtuale).
Criza din 2008 a oferit un mod convenabil pentru cel putin două elemente pana acum, datorii majore și măsuri de stimulare.
Astăzi, începem să fim martorii fazei fiscale de strângere a acestui proces. Asa cum am fost avertizați de la începutul conceperii Fed-ului, tendința băncii centrale va duce la eliminarea sprijinului pentru stimulente, facilitând o lovitură zdrobitoare a piețelor de obligațiuni și acțiuni.
Trebuie remarcat faptul că BIS ( Banca pentru Reglementari Internațională) a avertizat asupra acestui lucru estimând perioada sfârșitului lui 2017 ( posibil ca aceste evenimente să se întâmple la începutul lui 2018).
PS: Nu este prima dată când BIS a avertizat asupra unui accident iminent.
≪≫ Deci, cât de aproape suntem de izbucnire unui război?
Coreea de Nord continuă să fie cel mai probabil un butoi cu pulbere pentru evenimentele viitoare de distragere a atenției. Coreea de Nord este cea mai viabila opțiune pentru un război, Un război este avantajos pentru globaliști pentru continuarea majorării ratelor dobânzilor și eliminarea stimulentelor de către băncile centrale din întreaga lume.
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
Trimiteți un comentariu