Laptops

E timpul să nu mai pretindem că în toată Africa există doar 3 cazuri Covid-19


Covid-19 Africa
  Oficialii se  tem că focarul de coronavirus va fi declarat oficial o pandemie globală  după ce primul caz a fost confirmat în Africa sub-sahariană.
   Ministerul Sănătății din Nigeria a declarat că cazul a fost găsit în Lagos, unul dintre cele mai mari orașe din Africa, cu o populație de 20 de milioane de oameni.

   Africa a înregistrat până acum doar două cazuri, unul în Algeria și unul în Egipt.

  Răspândirea contagiunii către țările cu sisteme de sănătate publice sărace a alarmat Organizația Mondială a Sănătății, care a spus că ar putea „scăpa de sub control”.

  Cu siguranță, este timpul să nu mai pretindem că în toată Africa există doar trei cazuri de Coronavirus (1 în fiecare din Algeria, Egipt și Nigeria)? Tot ceea ce știm acum despre virus face acest lucru practic imposibil de crezut.
Covid-19 Algeria

Știm că, în ciuda alarmei exprimate de alte națiuni africane, Etiopia a continuat să își deschidă legătura aeriană cu China prin aeroportul Bole International. Autoritățile etiopiene și-au justificat decizia citând „sfaturile experților” ale președintelui OMS conform cărora interdicțiile de călătorie nu vor opri virusul și, prin urmare, nu au fost recomandate. După cum a raportat  Global Research

 Ce mai știm? Ei bine, putem vedea din evenimentele recente din Italia că virusul se răspândește foarte repede înainte ca oricine să prezinte simptome. Știm, de asemenea, cât de ușor este pentru medicii supra-lucrați să nu acorde suficientă atenție simptomelor care, de la sine, nu sunt atât de grave pentru a începe și ar putea fi rezultatul tulpinilor comune de gripă sau obișnuite ale gripei. Virusul Corona nu prezintă tipurile de simptome dramatice care facilitează depistarea.
  Știm, de asemenea,  două lucruri despre acest virus, ceea ce face ca acesta să fie foarte periculos și aproape imposibil de oprit. Prima este perioada de latență foarte lungă, neobișnuit de lungă și suspicios de lungă, când cineva poate transporta virusul și poate fi foarte infecțios, fără să prezinte simptome deloc. Al doilea este că Covid19 se transmite cu ușurință și este foarte contagios.
   Este credibil că Coronavirusul nu se răspândește deja în țările africane?
  Dacă Coronavirusul se răspândește în Africa, atunci zilnic nu auzim niciun raport, este o altă zi care se răspândește neraportat și netratat. Este alarmist? Sper că da, dar bunul simț îmi spune că este foarte tragic.,


                                                       SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail