Laptops

Sfarsitul iluziei? Caderea monedei Bitcoin !

Sfarsitul iluziei? Caderea monedei Bitcoin !
 Investitorii monedei virtuale bitcoin, au intrat în panică, după ce moneda a scăzut cu 40% în doar o lună și încearcă să-și recupereze investițiile prin vânzarea monedelor virtuale, pentru a-și recupera cash-ul.

≫  În ultima perioadă a crescut cererea de aur din cauza deprecierii bitcoinului !

Unii comercianți Europeni au raportat că a crescut cererea de aur de cinci ori pe fondul temerilor că bitcoin ar putea să se prăbușească în întregime.

 Încă o veste proastă a venit pentru investitorii legați de Bitconnect, care se tem ca își vor pierde banii, după ce comerciantul controversat a anunțat că se închide. Platformă de schimb și creditare Bitconnect și-a anunțat clienții că s-ar putea să se retragă la un curs de schimb recent, ceea ce i-a făcut pe investitori să se teamă că vor pierde totul, de la câteva mii de dolari la întreaga economie de familie.

Căderea monedei Bitcoin !

Multi investitori spun că au avut dificultăți în retragerea sumelor investite în bitcoin, din bănci, înainte ca moneda să se prăbușească.  

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
Sursa - www.thesun.co.uk
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail