Laptops

SUA se prgateste sa inchida scoli si intreprinderi - Coronavirus Pandemic

SUA  Covid-19

       (Reuters) - Oficialii din domeniul sănătății din SUA au declarat, vineri, că se pregătesc pentru posibilitatea răspândirii noului coronavirus prin comunitățile americane, care ar impune închiderea școlilor și a întreprinderilor.

În săptămânile următoare, dacă virusul începe să se răspândească prin comunitățile americane, autoritățile medicale vor să fie gata să adopte închideri școlare și de afaceri, precum cele întreprinse în țările asiatice pentru a opri  transmisia virusului, a spus Messonnier.
„Scopul nostru continuă să fie acela de a încetini introducerea virusului în SUA Acest lucru ne oferă mai mult timp pentru a pregăti comunitățile pentru mai multe cazuri și posibil să se extindă.”
CDC ia măsuri pentru a se asigura că angajații din SUA au asistență medicală de prim rang, au adăugat, colaborând cu întreprinderi, spitale, farmacii și producători și distribuitori de provizii cu privire la ceea ce pot face pentru a se pregăti.
Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că fereastra de oportunitate de a conține răspândirea internațională a epidemiei care a ucis mai mult de 2.200 de persoane se închide,  întrucât virusul s-a răspândit în aproximativ 26 de țări cu un grup mare în Coreea de Sud și recente focare în Iran. , Liban și Italia
„Dacă ne descurcăm bine, putem evita orice criză gravă, dar dacă pierdem oportunitatea, atunci vom avea o problemă gravă pe mâinile noastre”, a declarat la Geneva, șeful OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus.

                            SURSA - www.reuters.com

    
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail