Laptops

China - Politistul moare pe strada din cauza Covid-19


Coronavirus
  
 Videoclipul de mai jos s-a  din China arată 3 polițiști chinezi care merg pe străzile goale—   Un bărbat de 25 de ani se prăbușește spontan și moare din cauza debutului rapid al  Covid19. 

  Așa cum am raportat anterior la ANP, medicii au raportat că persoanele care primesc virusul, dar se recuperează, deseori îl primesc pentru a doua oară și se prăbușesc și mor pe loc, așa cum asistăm la acest videoclip de mai jos.   Și după cum „Theodore Smith” afirmă pe Twitter despre acest videoclip pe care l-a postat acolo despre ceea ce pare a fi o insuficiență cardiacă cu coronavirus cu debut brusc din cauza roiurilor de citokine.

  De remarcat pentru toți, niciunul dintre ceilalți doi polițiști care se plimbă de-a lungul victimei lovite nu poartă măști, adăugând mai multe dovezi la argumentul potrivit căruia China nu va putea niciodată să „controleze” acest focar și că probabil sunt mulți infectati ” mergând  pe străzile Chinei chiar în acest moment. 

   Acest videoclip este cu adevărat sfâșietor și spune o poveste despre acest focar pe care nu o vom primi niciodată de la mass-media.


                    


    Următorul videoclip de mai jos, de aproape peste 30 de secunde, realizat de un șofer de scuter din China, care merge pe o stradă rezidențială, arată cel puțin 12 cadavre moarte în fata clădirii,   pe trotuare, pe distanta de doar 3 blocuri.                                                   SURSA - www.allnewspipeline.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail