Laptops

Intamplare ciudata pe aeroportul din Atlanta !

e
  O întâmplare ciudată a avut loc noaptea trecută pe aeroportul din Atlanta, Georgia - După ce a venit un avion Cargo din Mexic, la câteva minute a urmat o pană de curent, în tot aeroportul. Ca urmare toate aterizările și decolările au fost suspendate, aproximativ 12 ore...  Cu singura excepție, același avion Cargo a părăsit aeroportul, în acea perioadă de suspendare a zborurilor, cu încărcătura necunoscută și destinația Israel.

Întâmplare ciudată pe  aeroportul din Atlanta !

Avionul în cauză 4X-ICB, este un avion de transport marfă care a sosit în Atlanta din Mexico-City la ora 1:00, la doar câteva minute înainte de căderea de curent. Avionul a plecat spre următoarea destinație la ora 18:27, chiar în mijlocul întreruperii de energie electrică. 

INFO: Aeronava de marfă este deținută de către compania Cal Cargo Arlines. O companie evreiască, cu sediul în Israel, specializată în transportul mărfurilor nestandardizate, cum ar fi animale vii și mărfuri periculoase.

 Conducerea companiei are legături, deasemenea cu guvernul Israelian !

Presa oficială evită să facă public, faptul că a fost singurul avion care a obținut autorizație de decolare în perioada de întrerupere a curentului electric. Întrebarea este- Dacă nu cumva încărcătura acestui avion a determinat căderea de curent din zona?

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
                                                     Sursa - www.squawker.org
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail