2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Diferenta intre Bitcoin si Ethereum: Ghid pentru incepatori

2

Diferenta intre Bitcoin si Ethereum: Ghid pentru incepatori
  Hipnoza din zilele noastre ce înconjoară tehnologiile Bitcoin și Ethereum, Cryptocurrency și Blockchain, rivalizează buble-ul dot-com din anii '90. Există o mulțime de bani care se toarnă în acest spațiu și nu pare sa încetinească curând. 
  Majoritatea oamenilor ar putea să spună "Da,am auzit de Bitcoin", dar un procent mare de oameni nu sunt siguri ce este și sunt mai confuzi în legătură cu Ethereum.
  •   Bitcoin
 Cea mai ușoară modalitate de-a defini un bitcoin este de "dolar digital". Asta este intradevar totul - minus regulamentele oficiale care vin de la o banca ( ceea ce face ca acest concept sa fie perturbator).  Nu este o tehnologie. Nu este o companie. Este un mod de a depozita banii intr-o forma digitala. 

 Oricine poatr creea un cont pentru a cumpara si vinde bitcoin prin intermediul unor site-uri precum Coinbase.  Pretul Bitcoin fluctueaza pe baza cererii si ofertei. Unii cumpara bitcoin din cauza ca vor sa-si pastreze banii in alta parte decat intr-o banca. Unii cumpara bitcoin ca o investitie crezand ca pretul lui peste cateva luni sau ani va fi mult mai mare.
  •  Ethereum
Ethereum-ul este o altă cryptocurrency, pe care multi o vad ca având potențialul de a depăși bitcoin-ul pe piață.
 În orice economie moneda este relativa. Din moment ce bitcoin a fost o monedă lideră de la început, prețul celorlalte monede digitale este măsurat față de bitcoin.

  Care este diferența dintre Ethereum și Bitcoin?

Diferența dintre Ethereum și Bitcoin este faptul că Bitcoin-ul nu este altceva decât o monedă, în timp ce Ethereum-ul este o tehnologie pe care companiile o folosesc pentru a construi noi programe. 

Bine de știut: Atât Bicoin, cât și Ethereum operează pe ceea ce se numește tehnologia Blockchain, însă Ethereum este mult mai robust. Dacă bitcoin a fost versiunea 1.0, ethereum este versiunea 2.0, ceea ce permite construirea de aplicații descentralizate, având o susținere puternică în spatele tehnologiei ethereum, prin ceea ce se numește: Alianta pentru Intreprinderi Etherium. Aceasta este un super-grup de companii Fortune 500, care au fost de acord să colaboreze pentru a învăța și construi tehnologii de criptare a tehnologiei Ethereum, denumită în continuare tehnologia Smart Contact. Ceea ce înseamnă că prin tehnologia Ethereum se pot automatiza aplicații extrem de complexe. NU este de loc o tehnologie perfectă, dar a deschis ușa pentru tot felul de inovații unice.

INFO: 
  1. Bitcoin (unitate de informație binară și coin), este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală (criptomonedă) opensource creată pentru a asigura protecția investițiilor și finanțarea liberă a afacerilor, fără instituțiile financiare.
  2. Ethereum este o platformă descentralizată pentru aplicații care rulează exact așa cum au fost programate, fără nici o șansă de a fi fraudate, cenzurate și fără vreo posibilitate de interferență cu terți.
  3. Criptocurrency (moneda crypto) este un activ digital conceput să funcționeze ca un mijloc de schimb care utilizează criptografia pentru a-și asigura tranzacțiile, pentru a controla crearea de unități suplimentare și pentru a verifica transferul de active.
  4. Blockchain este cea mai importantă platformă de software pentru activele digitale din lume.
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!

                                 Sursawww.zerohedge.comhttps://ro.wikipedia.org
  

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s