Laptops

Jocul economic final continua


Jocul economic final continua
     Agenda globaliștilor include un  "joc fiscal  final", un premiu sau un trofeu pe care spera să le obțină. Acest premiu este o structură globală complet centralizată, înrădăcinată într-o singură bancă centrală, ceea ce numesc ei "Noua Ordine Mondială" sau uneori "Resetarea Economica Globală".  

   Se încearcă crearea unei monede globale suprapusă la toate celelalte monede existente și, în cele din urmă guvernarea globală prin conducerea acestui sistem de către un singur guvern.

  Termenul pentru acest proces este încă neclar, dar există indicii despre momentul în care va începe "începutul sfârșitului". Așa cum a fost remarcat în revista The Economist, într-un articol intitulat ,,Pregătește-te pentru Phoeni", anul 2018 pare a fi punctul de lansare a reinițializării.  Acest argument este susținut de către numeroase măsuri deja intreprinse pentru a submina dominarea dolarului în comerțul international, precum și pentru ridicarea coșului DST al Fondului Monetar International.    

Jocul final continuă, mai repede decât oricând înainte și aici avem câțiva indicatori care confirmă predicțiile globaliștiilor de la The Economist din 1988, care erau mai de grabă erau profeții care urmau să se împlinească.

 Folosind estul pentru distrugerea petrodolarului!

 China începe să-și plătească contractele de petrol în yuan, în loc de dolar. În mass-media alternativă există un mit continuu că națiunile din Est se străduiesc să se rupă de ordinea internațională, dar nu există nici un indiciu că puterile estice majore precum Rusia și China acționează pentru a submina sistemul globalist existent.
  Dimpotrivă, China și Rusia rămân la fel de mult parteneri cu FMI, precum și cu Banca pentru Reglementari Internationale.

 Înșelăciunea pe care lumea financiară o exploatează este că FMI este controlat de către SUA. Dar în realitate FMI este controlat de către bancherii internaționali, care nu au nici o loialitate fata de către o anumita țara.  După ce înțelegem acest mecanism, ne dam seama că sabotajul sistematic al SUA are sens perfect, precum și coliziunile dintre China, Rusia și FMI.

  Unitatea globală monetară este deja aici!

 Când oamenii se gândesc la valute, se gândesc la bilete fizice, vor să vadă o bucată de hârtie cu simboluri sau vor să vadă cel putin un nume de marcă pentru produsul care să reprezinte toate monezile. Dar sistemul monetar mondial va fi un sistem fără numerar, se va baza pe tehnologia blocurilor digitale, cum ar fi bitcoin sau etherium,  nefiind un secret evaziv că băncile globale iubesc tehnologia blocurilor digitale.

  Scheletul economiei Noii Ordini Mondiale este chiar în fața noastră!

 Declanșatoarele pentru schimbarea explozivă au fost plantate și în cursul anului 2018 vom simți efectele acestor schimbări.


Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
                                                           Sursa - www.alt-market.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail