Laptops

Luna locuita de fiinte inteligente !


Luna locuita de ființe inteligente !
    Un fost pilot CIA șochează - Luna este un satelit locuibil, unde trăiesc 250 de milioane de ființe inteligente ! Fostul pilot CIA, John Lear, este faimos printre teoreticienii conspirației. El susține că tot ce am auzit despre Lună este o minciună și că nu putem vedea ce e pe Lună din cauza unor tehnologii holografice avansate....

   El a spus că a descoperit structuri artificiale pe Lună, ca dovezi el prezintă niște fotografii, din zona de nord-vest a craterului Endymion de pe Lună, preluate în 1946.
  Recent au fost înregistrate de către astronomii amatori, niște imagini ce arată ca o proiecție holografica pe suprafața Lunii.
  Canalul care a publicat recent imagini cu Valuri pe Lună, a fost închis de către Youtube.

       

  Agentul CIA a publicat un videoclip ( pe care îl puteți vedea la finalul articolului), în care se pot observa câteva fotografii publicate în 1946 și explică cum a fost creată Luna. Lear a descris locuitorii Lunii ca fiind extratereștrii umanoizi, care trăiesc sub suprafața Lunii, lucrând în laboratoare enorme. El a mai spus că printre locuitorii Lunii se află și extratereștrii gri.Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
                                                   Sursa: Youtube - www.lovendal.ro
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Drumuri transformate in rauri in sud-estul Braziliei

  Este cea mai gravă inundație din ultimele decenii.  Mai mult de 58 de persoane au fost ucise și alte 40.000 de persoane strămutate în t...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail