Laptops

Luna locuita de fiinte inteligente !


Luna locuita de ființe inteligente !
    Un fost pilot CIA șochează - Luna este un satelit locuibil, unde trăiesc 250 de milioane de ființe inteligente ! Fostul pilot CIA, John Lear, este faimos printre teoreticienii conspirației. El susține că tot ce am auzit despre Lună este o minciună și că nu putem vedea ce e pe Lună din cauza unor tehnologii holografice avansate....

   El a spus că a descoperit structuri artificiale pe Lună, ca dovezi el prezintă niște fotografii, din zona de nord-vest a craterului Endymion de pe Lună, preluate în 1946.
  Recent au fost înregistrate de către astronomii amatori, niște imagini ce arată ca o proiecție holografica pe suprafața Lunii.
  Canalul care a publicat recent imagini cu Valuri pe Lună, a fost închis de către Youtube.

       

  Agentul CIA a publicat un videoclip ( pe care îl puteți vedea la finalul articolului), în care se pot observa câteva fotografii publicate în 1946 și explică cum a fost creată Luna. Lear a descris locuitorii Lunii ca fiind extratereștrii umanoizi, care trăiesc sub suprafața Lunii, lucrând în laboratoare enorme. El a mai spus că printre locuitorii Lunii se află și extratereștrii gri.Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
                                                   Sursa: Youtube - www.lovendal.ro
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail