Laptops

Bogatii devin tot mai bogati si cei saraci merg la inchisoare !

   
Bogații devin tot mai bogați și cei săraci merg la închisoare !
 Ce ne aduce 2018? Avem șansa de a ieși din închisoarea Matrix-ului ? Avem parte de schimbări rapide în societate, în sistemul fiscal și geopolitic.
  În 2018 ne putem aștepta la mai putină libertate pe internet. Internetul văzut la scara largă ca o autostradă în care toată lumea putea să comunice, sa împartă idei în mod liber, este de fapt un drum cu taxa, gestionat din ce în ce mai mult de un grup de corporații foarte mari, care acționează la unison și controlează ceea ce este văzut și nevăzut.
     Avem parte de schimbări și pe piețele financiare, ne îndreptam spre o nouă monedă virtuală (cryptocurrenci).
      Trăim în două lumi diferite - Unde bogații devin din ce în ce mai bogați și mai puternici, iar săracii merg la închisoare. Oricine nu aparține elitei, devine mai neputincios de a face față fascismului, autoritarismului, îndreptându-ne spre un stat polițienesc, bazat pe profitul celor care îl conduc.
    Fie că se vorbește despre războiul Guvernului împotriva terorismului, despre războiul împotriva drogurilor, a evaziunii fiscale sau alt pericol fantomatic visat de către birocrații întreprinzători, în spatele acestor acțiuni există întotdeauna un stimulent în favoarea profitului lor.
  Ceea ce se întâmplă nu este justiție!
Sistemul de justiție penală, funcționează de ani de zile ca o intreprindere cu scopul de a proteja elita, un sistem care este menit să maximizeze profiturile corporațiilor și sa asigure siguranța elitei bogate.
   În prezent există un Guvern al celor bogați, al elitei și corporațiilor, a căror putere se bazează pe strângerea banilor din amenzi , taxe combustibili, tva si impozitele contribuabililor,  elita fiind protejată de către justiție și politie.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail