Laptops

O noua serie de 10 episoade Dosarele X

O noua serie de 10 episoade Dosarele X
 Videoclipul amuzant cu extraterestrul, este făcut pentru a sărbătorii sosirea unei noi serii de zece episoade din fabulosul serialul de televiziune Dosarele X.
 Noua tranșă de 10 episoade, iarăși este produsă de către Chris Carter, David Duchovny cu Gillian Anderson, care se întorc în rolurile lor ca agenți FBI Fox Mulder și Dana Scully.

 Serialul Dosarele X a fost inițial deschis în 1993, iar in timpul celor 9 sezoane, a câștigat 16 premii Emy, cinci premii Globul de Aur și un premiu Peabody.
  În serial agenții FBI Scully și Mulder, investighează cazuri inexplicabile - pentru care singurele răspunsuri implică fenomene paranormale. Episoadele te fac să te gândești cum ai reacționa dacă ai întâlni un extraterestru adevarat pentru prima oară.
 În videoclipul de mai jos putem vedea cum ar decurge o întâlnire surpriză, în momentul în care vă așteptați cel mai putin.
PS: Reacțiile oamenilor sunt reale și simulează un scenariu real.
    

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
                                                          Sursa: www.buscandoladolaverdad.com,
https://www.youtube.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail