Laptops

Este razboiul cu Rusia inevitabil?

Este razboiul cu Rusia inevitabil?
   Războiul american asupra Rusiei este inevitabil?  Relațiile bilaterale sunt cele mai sumbre din memoria tuturor timpurilor. Războiul politic și economic american anti-Rusia se dezlănțuie.

   Este doar o chestiune de timp înainte ca lucrurile sa devina fierbinți? Washington-ul  a înconjurat cu baze militare Rusia.  Forțele NATO conduse de către SUA sunt desfășurate în apropierea granițelor sale. Exerciții militare provocatoare apar în mod regulat în apropierea Rusiei (Pregătiri pentru război).  Membrii personalului diplomatic din Rusia au fost expulzați din America. Proprietățile diplomatice au fost confiscate ilegal, jurnaliștii rusi obligați sa  se înregistreze ca agenți străini.

    Rusia a fost acuzata în mod fals de agresiune în Ucraina. Au fost impuse mai multe runde de sancțiuni ilegale funcționarilor și entităților sale publice și private.
 
    Acuzațiile false privind amestecul Rusiei în alegerile SUA, persista.  Rusia este o țară care nu amenință pe nimeni cu războaie, dar Americanii sunt manipulați să o disprețuiască și să se teamă de amenințarea acesteia, în timp ce Rusia dorește o cooperare pe cale diplomatică cu SUA și celelalte națiuni subminate de acțiunile imperiale ale SUA.

  Oficialii de la Washington sunt aproape unanim ostili fata de Rusia, datorită independentei sale suverane și a opoziției fata de agenda imperiala a Americii, conducând războaie nesfârșite asupra umanității.
    Ceea ce se întâmpla nu poate continua fără erupții mult mai grave. Sancțiunile sunt folosite ca arme imperiale pentru a marginaliza, a slabi, a izola tarile care nu se supun imperialismului American, fiind o strategie pentru schimbarea regimurilor, prin revoluții colorate, destabilizarea guvernelor și instalarea de noi guverne supuse regimului American.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!

                                                     SURSA - www.stephenlendman.org


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail