Laptops

SUA - Virusi, Bacterii si Toxine letale

Arme biologice
 SUA fabrica arme biologice în mai multe laboratoare în jurul lumii. Un raport recent susține ca armata americana produce în mod frecvent viruși, bacterii și toxine letale, în flagrant prin încălcarea Convenției Națiunilor Unite, privind interzicerea armelor biologice în scopul războiului biologic.

  Potrivit unui raport detaliat, publicat recent de jurnalistul bulgar Dilyana Gaytandzhieva, aceasta pretinde ca a obținut informații de la oamenii de știință aflați sub acoperire diplomatica, care pretind ca Pentagonul deține în cel putin 25 de tari, laboratoare bio.
   Jurnalistul susține ca aceste laboratoare sun finanțate de către Agenția pentru Reducerea Amenințărilor în Apărare (DTRA), în cadrul unui program militar de 2,1 miliarde de dolari.

  Gaytandzhieva susține ca laboratoarele militare bio sunt situate în tari ale fostei Uniuni Sovietice, cum ar fi Georgia, Ukraina, in Orientul Mijlociu si toata Asia de Sud si Africa.
 
   Producția de arme biologice in Georgia.
  Jurnalistul a expus o locație, care se afla la 17 kilometrii de bazele militare americane, lângă capitala Tbilisi. Acolo exista o unitate de cercetare numita Centrul Lugar, unde biologii de la USAMR, împreuna cu antreprenorii privați, testează arme biologice.


SUA - Virusi, Bacterii si Toxine letale

Virusi  furat din laboratoare din Irak.
Jurnalistul susține ca armata SUA a furat numeroase cantități de bacterii mortale dintr-o fabrica de arme biologice din Irak, după ce Washingtonul a invadat Irakul în 2003.


                                                                SURSA -www.presstv.com 
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail