Laptops

USA se pregătește de o impunere agresiva a sancțiunilor asupra Nord Coreei

US se pregătește de o impunere agresiva a sancțiunilor asupra Nord Coreei
 USA se pregătește pentru o impunere agresiva a sancțiunilor maritime, asupra Nord Coreei, pentru a o împiedica sa exporte cărbune și sa importe combustibil petrolier.
  Administrația Trump se coordonează cu aliații cheie asiatici pentru a distruge navele suspecte de încălcarea sancțiunilor impuse Coreei de Nord, raportează Reuters.

  Efortul comun intre garda de coasta SUA și partenerii regionali, Japonia, Coreea de Sud, Australia și Singapore, ar avea posibilitatea sa blocheze fizic livrările de componente pentru programul sau nuclear și alte mărfuri interzise. Aceste sancțiuni vor împiedica în mod semnificativ capacitatea Coreei de Nord de a desfășura activități maritime care facilitează transportul ilicit de cărbune și combustibil, a declarat secretarul Trezoreriei,  Steve Mnuchin.

    SUA încearcă prin aplicarea mai agresiva a sancțiunilor, sa declanșeze un răspuns militar din partea Coreei de Nord, ei ocolind rezolvarea problemelor din zona pe cai diplomatice și urmărind începerea unui conflict armat în zona.


                                                 SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail