Laptops

COVID-19 China - Cazuri de reinfectie in crestere

Coronavirus reinfection

   Cazurile de re-infecție cu COVID-19 sunt în creștere în China și sunt chiar mai mortale decât infecția inițială.


   Infectii duble - Câțiva pacienți cu coronavirus mortal din China care au fost eliberați de îngrijire s-au reinfectat din nou pentru COVID-19, potrivit presei chineze. 
    Ziarul People Daily, apartinand de Beijing, a raportat vineri că un fost pacient din provincia Szechuan din sud-vestul Chinei a fost pozitiv pentru virusul ucigas responsabil de moartea  a peste 2.200 de persoane din țară. 
    Pacientul a fost externat dintr-un spital local și a fost pus în carantină timp de 14 zile acasă, un apartament din orașul Chengdu, potrivit raportului. În a zecea zi a perioadei de izolare, care a fost miercuri, pacientul a fost confirmat pentru virus, în urma unui test ADN la un spital desemnat.
   Se pare că pacientul și familia pacientului nu au părăsit niciodată apartamentul sub carantină și au trimis obiecte la domiciliul lor prin intermediul conduceri  clădirii, potrivit presei chineze. 
   Cazul de reinfecție din Chengdu nu este unic, potrivit medicului Zhao Jianping, un specialist în îngrijire respiratorie și critică la Spitalul Tongji din Wuhan. Zhao a declarat că unul dintre pacienții săi au dat pozitiv pentru virus după ce a fost externat. Zhao a declarat presei de stat chineze că o hotărâre de descărcare de gestiune ar trebui „făcută cu atenție”.
   Ceng Yan, profesor de medicină la Universitatea de Știință și Tehnologie din Wuhan, a declarat că rezultatele falselor teste negative continuă să fie o sursă de probleme în oraș, care se află la epicentrul epidemiei chineze.
  China se luptă, de asemenea, cu focare COVID-19 în închisori, unde deținuții sunt grupați în celule. Biroul de administrare a penitenciarelor din Beijing a declarat vineri, într-un briefing de presă, cinci închisori din provinciile Hubei, Shandong și Zhejiang raportează focare de COVID-19 în rândul deținuților.  Penitenciarele chineze afectate includ o închisoare de femei   din Wuhan cu 230 de pacienți, o închisoare din Wujin, provincia Hubei cu 41 de pacienți confirmați și nouă pacienți suspectați și închisoarea Rencheng din provincia Shandong cu 200 de pacienți confirmați și 10 cazuri suspecte.
     Închisoarea Shilifeng, din estul provinciei Zhejiang, are 34 de pacienți confirmați.  Medicii chinezi  informeaza ca,  coronavirus  ar putea fi chiar mai mortal   pentru pacienții care o prind din nou, potrivit unui raport.   

 Medicul a spus că medicamentele utilizate pentru tratarea virusului pot avea efecte secundare negative asupra țesutului cardiac al pacienților, ceea ce îi face mai susceptibili la stop cardiac.


                                                             SURSA  - www.theextinctionprotocol.wordpress.com

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail