Laptops

It Begins: Samsung Electronics intrerupe activitatea


Samsung Coronavirus

   Sâmbătă, Samsung Electronics a raportat că un caz Covid-19 a fost confirmat la fabrica sa de smartphone-uri din sud-estul orașului Gumi, ceea ce a dus la o întrerupere completă a activitatii fabricii, a informat  Reuters .

  Se așteaptă ca un focar de virus în Coreea de Sud să conducă la întreruperi economice similare care sunt vizibile în prezent în China . Cele mai predispuse industrii la întreruperea lanțului și oprirea fabricii sunt firmele electronice, auto și telecomunicații.  

  Samsung a spus că instalația de fabricație va fi închisă în weekend, deoarece operațiunile de dezinfectare de urgență erau în desfășurare. Zona în care a lucrat angajatul va fi închisă pana marți viitoare, a spus compania, adăugând că toți angajații care au venit în contact cu persoana infectată sunt acum plasați în carantină .
  De asemenea, nu a existat nicio vorbă dacă Samsung ar efectua teste pentru angajați, având în vedere cât de ușor  transmisibil și practic nedetectabil este virusul în faza de incubare.
  O plimbare cu autobuzul de trei ore spre nord de la Gumi la Icheon este locul producătorului de cipuri SK Hynix, un furnizor cheie de la Apple. Am  raportat  joi că compania a avut un test de stagiu pozitiv pentru virus.

Coreea de Sud  Hynix le-a spus imediat la 800 de angajați la sfârșitul săptămânii trecute să nu se întoarcă la muncă și să rămână acasă câteva săptămâni ca măsură de prevenire pentru a opri răspândirea virusului mortal.
  Samsung și Hynix sunt doi mari producători de electronice din țară și se confruntă cu perturbări legate de virus. 
   Hyundai Motor și   Kia Motors, cele două sunt considerate al 5-lea mare producător auto din lume, au operațiuni cu sediul în Coreea de Sud și se confruntă în prezent  cu opriri   din cauza lipsei de piese din China. 
   Intreruperile economice din China ar avea un impact semnificativ asupra Coreei de Sud. 

                                                        SURSA - www.zerohedge.com

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail