2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Elitele fug din ASIA

2

 
Elitele parasesc ASIA
Cererea de avioane jet privat crește pe măsură ce elitele fug din Asia, pe fondul pandemiei.


   Izbucnirea Covid-19 are  un impact negativ asupra  rețelelor de aviație de afaceri din Asia de Sud-Est și din lume. Cu toate acestea, există o nouă tendință emergentă care spune altfel. Elitele evită zborurile comerciale pentru a evita mulțimile mari. Au optat pentru avioane private, a raportat  Financial Times , citând date de la  WingX , o firmă care furnizează date de piață referitoare la activitatea de zbor din aviația de afaceri. 

  În timp ce companiile aeriene de top din Asia avertizează despre o scădere semnificativă a performanțelor de la an la an în prima jumătate a anului 2020, pe fondul izbucnirii virusului în China, Coreea de Sud și Japonia, numărul de zboruri private cu avion între Hong Kong către Australia și America de Nord a crescut în ianuarie cu 214% comparativ cu un an în urmă. 
   Saltul în zborurile cu avion privat sugerează un exod în masă al elitelor de afaceri și al familiilor lor și al acestora din China, Hong Kong și zonele înconjurătoare, care ies din iad , pe măsură ce  focarul de virus se agravează . 
"Am văzut o sumă nebună de solicitări", a spus Alain Leboursier, director de vânzări la Luna Jets, un broker cu jet privat, pentru Times. 
  Jeffrey Lowe, director general al Asian Sky, o companie de aviație de afaceri din Asia-Pacific, a declarat că temerile de restricționare a călătoriilor au provocat creșterea cererii private de jet în ultima lună. 
  Elitele ies din Asia cu jeturi private  „doar din cauza gripei”?  Sau poate că nu este gripa tipică, așa cum am explicat aici:   Creatorul  de BioWeapons din SUA spune că Coronavirus este armă biologică de război .
  Chiar și New York Post sugerează că virusul ar fi putut „scăpa dintr-un laborator”. 
Cititorii  ar trebui să știe ca  există un decalaj mare de informații despre virus despre care mass-media principală nu reușește să-ți spună mai ales despre pandemia care urmeaza sa vina  
  Mișcările pe care elitele le fac astăzi cu siguranță sugerează că focarul urmează să se înrăutățească. 
  Directorul executiv al Amazon , Jeff Bezos,  se află în Noua Zeelandă, după ce joi, avionul său privat a fost localizat pe Aeroportul Wellington, . 
Jet-ul său Gulfstream G650ER, care plasează opt și costă aproximativ 65 de milioane USD (102 milioane USD), a fost atins în orașul cu vânt, dar nu a fost încă confirmat dacă omul de afaceri în vârstă de 56 de ani era la bord. 
    Bezos, care a fondat Amazon acum 25 de ani, are un pachet în compania care valorează mai mult de 100 de miliarde de dolari SUA. Valoarea sa totală netă este estimată la 130 miliarde USD. 
Jeff Bezos New Zeeland


  O purtătoare de cuvânt a Aeroportului Wellington a declarat că nu a putut nici să confirme, nici să nege dacă Bezos a aterizat în oraș.

   În mod normal, informațiile de această natură nu ar fi furnizate catre mass-media, întrucât este  confidențial, a spus ea.
    Jeff Bezos detine in Noua Zeelanda un teren si un Bunker.

                                              SURSA - www.zerohedge.com
Labels: ,

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s