Laptops

Elitele fug din ASIA

 
Elitele parasesc ASIA
Cererea de avioane jet privat crește pe măsură ce elitele fug din Asia, pe fondul pandemiei.


   Izbucnirea Covid-19 are  un impact negativ asupra  rețelelor de aviație de afaceri din Asia de Sud-Est și din lume. Cu toate acestea, există o nouă tendință emergentă care spune altfel. Elitele evită zborurile comerciale pentru a evita mulțimile mari. Au optat pentru avioane private, a raportat  Financial Times , citând date de la  WingX , o firmă care furnizează date de piață referitoare la activitatea de zbor din aviația de afaceri. 

  În timp ce companiile aeriene de top din Asia avertizează despre o scădere semnificativă a performanțelor de la an la an în prima jumătate a anului 2020, pe fondul izbucnirii virusului în China, Coreea de Sud și Japonia, numărul de zboruri private cu avion între Hong Kong către Australia și America de Nord a crescut în ianuarie cu 214% comparativ cu un an în urmă. 
   Saltul în zborurile cu avion privat sugerează un exod în masă al elitelor de afaceri și al familiilor lor și al acestora din China, Hong Kong și zonele înconjurătoare, care ies din iad , pe măsură ce  focarul de virus se agravează . 
"Am văzut o sumă nebună de solicitări", a spus Alain Leboursier, director de vânzări la Luna Jets, un broker cu jet privat, pentru Times. 
  Jeffrey Lowe, director general al Asian Sky, o companie de aviație de afaceri din Asia-Pacific, a declarat că temerile de restricționare a călătoriilor au provocat creșterea cererii private de jet în ultima lună. 
  Elitele ies din Asia cu jeturi private  „doar din cauza gripei”?  Sau poate că nu este gripa tipică, așa cum am explicat aici:   Creatorul  de BioWeapons din SUA spune că Coronavirus este armă biologică de război .
  Chiar și New York Post sugerează că virusul ar fi putut „scăpa dintr-un laborator”. 
Cititorii  ar trebui să știe ca  există un decalaj mare de informații despre virus despre care mass-media principală nu reușește să-ți spună mai ales despre pandemia care urmeaza sa vina  
  Mișcările pe care elitele le fac astăzi cu siguranță sugerează că focarul urmează să se înrăutățească. 
  Directorul executiv al Amazon , Jeff Bezos,  se află în Noua Zeelandă, după ce joi, avionul său privat a fost localizat pe Aeroportul Wellington, . 
Jet-ul său Gulfstream G650ER, care plasează opt și costă aproximativ 65 de milioane USD (102 milioane USD), a fost atins în orașul cu vânt, dar nu a fost încă confirmat dacă omul de afaceri în vârstă de 56 de ani era la bord. 
    Bezos, care a fondat Amazon acum 25 de ani, are un pachet în compania care valorează mai mult de 100 de miliarde de dolari SUA. Valoarea sa totală netă este estimată la 130 miliarde USD. 
Jeff Bezos New Zeeland


  O purtătoare de cuvânt a Aeroportului Wellington a declarat că nu a putut nici să confirme, nici să nege dacă Bezos a aterizat în oraș.

   În mod normal, informațiile de această natură nu ar fi furnizate catre mass-media, întrucât este  confidențial, a spus ea.
    Jeff Bezos detine in Noua Zeelanda un teren si un Bunker.

                                              SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail