2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Elitele lumii incep sa se retraga

2

Bezos jet

  Un semn foarte adevărat care anunta ca  problemele masive vin, este momentul în care Elitele lumii încep să se retragă în ascunzătorile lor situate departe. 
   Astăzi primim știri că CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a ajuns în Noua Zeelandă; jetul său privat este văzut pe aeroportul din Wellington. 
  Jet-ul său Gulfstream G650ER  costă aproximativ 65 de milioane de dolari SUA, a fost vazut în Noua Zeelnda, dar NICIODĂ NU se va confirma dacă omul de afaceri în vârstă de 56 de ani era la bordul avionului.  
  Bezos, care a fondat Amazon acum 25 de ani, are un pachet în compania care valorează mai mult de 100 de miliarde de dolari SUA. Valoarea sa totală netă este estimată la 130 miliarde USD. 
  O purtătoare de cuvânt a Aeroportului Wellington a declarat că nu poate nici să confirme, nici să nege dacă Bezos a aterizat în oraș.
 În mod normal, informațiile de această natură nu ar fi furnizate catre mass-media, întrucât este confidențial, a spus ea.
  În septembrie 2018, au apărut știri care detaliază modul în care cei mai bogați 1% făceau Survival Bunkers în Noua Zeelandă.
  
 Șapte antreprenori din Silicon Valley au achiziționat bunkere de la Rising S Co. și le-au transportat în Noua Zeelandă în ultimii doi ani (2016-2018), a declarat Gary Lynch, directorul general al producătorului. La primul semn al apocalipsei - războiul nuclear, un germen criminal , o revoltă în stilul Revoluției Franceze care vizează 1% - californienii intenționează să urce pe un avion privat și să coboare în  Noua Zeelanda, a spus el.
„Noua Zeelandă nu este un dușman al nimănui”, a spus Lynch într-un interviu acordat de biroul său din Murchison, Texas, la sud-est de Dallas. „Nu este o țintă nucleară. Nu este o țintă pentru război. Este un loc unde oamenii caută refugiu. ”
  Națiunea insulă îndepărtată, care se agață de partea de sud a globului, la 2.500 de mile de coasta Australiei, are 4,8 milioane de oameni și de șase ori mai multe oi.  Are o reputație de frumusețe naturală, rețea ușoară, politicieni  care merg cu bicicleta la muncă și prețuri de închiriere jumătate din cele din zona golfului San Francisco.
    Aceasta face o destinație din ce în ce mai populară nu numai pentru cei care se preocupă de distopie iminentă, dar și pentru antreprenorii tehnologici care caută incubatoare pentru startup-uri.
  Robert Vicino, fondatorul Proiectului Vivos, constructor de buncăruri subterane masive, a declarat că elitele Silicon Valley au discutat despre planurile detaliate de a fugi în Noua Zeelandă anul trecut la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția.  
  Dar Vicino este un om de afaceri, iar cererea dictează că va ajunge să lucreze la un buncăr din vârful nordic al Insulei de Sud care ar putea găzdui aproximativ 300 de oameni. Prețul: 35.000 USD pe cap.
  Aceasta este o afacere comparativ cu cel mai scump buncar Lynch's Rising S a fost expediat în Noua Zeelandă - 8 milioane de dolari.

  O purtătoare de cuvânt a Serviciului Vamal din Noua Zeelandă a refuzat să confirme că buncariele au ajuns în țară, invocând motive de confidențialitate.
  Lynch a necesitat aproximativ două săptămâni pentru a excava terenul și a îngropa buncărul . Totul este făcut în secret, astfel încât rezidenții locali nu sunt conștienți. Odată instalat,  trecătorii nu ar avea cum să știe că există.
„Nu a rămas niciun indiciu în urmă, nici măcar o ușă”, a spus Lynch.

  Suntem în DEEP Trouble; au rămas doar ZILE pentru a se pregăti
       Coronavirus. Răspândirea rapidă și necontrolată a acestui virus mortal este ceea ce determină „Elita” să se retraga in  Doomsday Bunkers. 
  Faptul că un tip ca Bezos este acum trimis în Noua Zeelandă, ar trebui să spună tot ceea ce trebuie să știi: ca acum avem probleme mari.


                                           SURSA - halturnerradioshow.com

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s