Laptops

Elitele lumii incep sa se retraga

Bezos jet

  Un semn foarte adevărat care anunta ca  problemele masive vin, este momentul în care Elitele lumii încep să se retragă în ascunzătorile lor situate departe. 
   Astăzi primim știri că CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a ajuns în Noua Zeelandă; jetul său privat este văzut pe aeroportul din Wellington. 
  Jet-ul său Gulfstream G650ER  costă aproximativ 65 de milioane de dolari SUA, a fost vazut în Noua Zeelnda, dar NICIODĂ NU se va confirma dacă omul de afaceri în vârstă de 56 de ani era la bordul avionului.  
  Bezos, care a fondat Amazon acum 25 de ani, are un pachet în compania care valorează mai mult de 100 de miliarde de dolari SUA. Valoarea sa totală netă este estimată la 130 miliarde USD. 
  O purtătoare de cuvânt a Aeroportului Wellington a declarat că nu poate nici să confirme, nici să nege dacă Bezos a aterizat în oraș.
 În mod normal, informațiile de această natură nu ar fi furnizate catre mass-media, întrucât este confidențial, a spus ea.
  În septembrie 2018, au apărut știri care detaliază modul în care cei mai bogați 1% făceau Survival Bunkers în Noua Zeelandă.
  
 Șapte antreprenori din Silicon Valley au achiziționat bunkere de la Rising S Co. și le-au transportat în Noua Zeelandă în ultimii doi ani (2016-2018), a declarat Gary Lynch, directorul general al producătorului. La primul semn al apocalipsei - războiul nuclear, un germen criminal , o revoltă în stilul Revoluției Franceze care vizează 1% - californienii intenționează să urce pe un avion privat și să coboare în  Noua Zeelanda, a spus el.
„Noua Zeelandă nu este un dușman al nimănui”, a spus Lynch într-un interviu acordat de biroul său din Murchison, Texas, la sud-est de Dallas. „Nu este o țintă nucleară. Nu este o țintă pentru război. Este un loc unde oamenii caută refugiu. ”
  Națiunea insulă îndepărtată, care se agață de partea de sud a globului, la 2.500 de mile de coasta Australiei, are 4,8 milioane de oameni și de șase ori mai multe oi.  Are o reputație de frumusețe naturală, rețea ușoară, politicieni  care merg cu bicicleta la muncă și prețuri de închiriere jumătate din cele din zona golfului San Francisco.
    Aceasta face o destinație din ce în ce mai populară nu numai pentru cei care se preocupă de distopie iminentă, dar și pentru antreprenorii tehnologici care caută incubatoare pentru startup-uri.
  Robert Vicino, fondatorul Proiectului Vivos, constructor de buncăruri subterane masive, a declarat că elitele Silicon Valley au discutat despre planurile detaliate de a fugi în Noua Zeelandă anul trecut la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția.  
  Dar Vicino este un om de afaceri, iar cererea dictează că va ajunge să lucreze la un buncăr din vârful nordic al Insulei de Sud care ar putea găzdui aproximativ 300 de oameni. Prețul: 35.000 USD pe cap.
  Aceasta este o afacere comparativ cu cel mai scump buncar Lynch's Rising S a fost expediat în Noua Zeelandă - 8 milioane de dolari.

  O purtătoare de cuvânt a Serviciului Vamal din Noua Zeelandă a refuzat să confirme că buncariele au ajuns în țară, invocând motive de confidențialitate.
  Lynch a necesitat aproximativ două săptămâni pentru a excava terenul și a îngropa buncărul . Totul este făcut în secret, astfel încât rezidenții locali nu sunt conștienți. Odată instalat,  trecătorii nu ar avea cum să știe că există.
„Nu a rămas niciun indiciu în urmă, nici măcar o ușă”, a spus Lynch.

  Suntem în DEEP Trouble; au rămas doar ZILE pentru a se pregăti
       Coronavirus. Răspândirea rapidă și necontrolată a acestui virus mortal este ceea ce determină „Elita” să se retraga in  Doomsday Bunkers. 
  Faptul că un tip ca Bezos este acum trimis în Noua Zeelandă, ar trebui să spună tot ceea ce trebuie să știi: ca acum avem probleme mari.


                                           SURSA - halturnerradioshow.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail