Laptops

China scoate fortat oamenii din casele lor pentru ai duce in carantina

China arestari in masa

  Cum ar fi să fii târât afară din casa ta și expediat într-o tabără? Din păcate, asta se întâmplă cu nenumărati cetățeni chinezi în acest moment. 
   Oricine este bolnav sau orice persoană care a fost în contact cu cineva bolnav este trimis  într-o „tabără de carantină în masă”. 
    În unele cazuri, oamenii sunt literalmente târâți din casele lor lovind și țipând . Dacă acest virus ar fi la fel de periculos ca si gripa comună, China nu ar recurge la astfel de măsuri draconice.  Desigur, odată ce cineva este trimis într-o tabără unde este înconjurat de hoarde de alte persoane care sunt deja infectate, este inevitabil ca și persoana respectivă să nu fie infectată. Așadar, într-o mulțime de cazuri, a fi expediat în unul dintre aceste „tabere în carantină în masă” va fi, în esență, o condamnare la moarte.
 
 La început, autoritățile chineze își încuiau literalmente persoanele bolnave în propriile case, dar se pare că nu cred că era suficient de eficient.
 Așadar, acum guvernul comunist chinez a ordonat oficialilor locali din Wuhan „sa aresteze toți bolnavii suspectați de coronavirus” și să îi inchida în tabere ...
  Guvernul central chinez a ordonat Wuhan să aresteze toți bolnavii suspecti de coronavirus .

    Vicepremierul Sun Chunlan este responsabil de ordinul de combatere la nivel național a acestui virus, iar ea a identificat patru categorii de oameni care trebuie duși în tabere ...
   Doamna Sun a cerut ca patru tipuri de persoane din Wuhan să fie izolate obligatoriu în stațiile de carantină: cazuri confirmate, cazuri suspecte, persoane care au contact strâns cu primele două și cele care au febră .
Doamna Sun a cerut un „război al oamenilor” împotriva epidemiei de coronavirus într-o întâlnire de marți.
  Desigur, aproape oricine ar putea intra într-una din aceste patru categorii.
  Fără nicio ocazie de a face apel la decizie, mulți vor ajunge probabil să fie târâți fără să fie bolnavi.
   Gruparea tuturor celor mai bolnavi împreună într-o singură unitate mare nu îi va ajuta să se recupereze. De fapt, este destul de probabil să-i facă și mai bolnavi ...
 Mai mult decât atât, experții se tem că persoanele potențial infectate în marile lagăre de carantină - înființate într-un stadion de sport, un centru de expoziții și un complex de clădiri - cu îngrijiri medicale minime ar putea face bolnavul mai bolnav și să lase o întreaga gamă de boli infecțioase să curgă printre oamenii confinati.
  Dar, în acest moment, oficialii chinezi sunt aparent dispuși să-i jertfească pentru „binele mai mare”.

                                                                   SURSA - http://endoftheamericandream.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail