Laptops

Wuhan-400 Coronavirus: In 1981 un roman prezice originea virusului


 Într-o coincidență bizară, un roman fictiv din 1981  The Eyes of Darkness  de Dean Koontz prezice un Coronavirus ca  focar și originea sa. 
  Cartea vorbește despre modul în care virusul numit Wuhan-400, a fost dezvoltat în laboratoare militare din jurul orașului chinez Wuhan de unde și-a luat numele. Informațiile secrete  ale Programului de arme biologice sunt achiziționate ulterior deserviciile de  informații  americane de la un apărător chinez. Armata americană are succes în cele din urmă în crearea unui vaccin pe care chinezii nu l-au putut  creea.

 Wuhan-400 este o armă perfectă. Acesta afectează numai ființele umane. Nici o altă făptură vie nu o poate purta. Și la fel ca sifilisul, Wuhan-400 nu poate supraviețui în afara unui corp uman viu mai mult de un minut, ceea ce înseamnă că nu poate contamina permanent obiecte sau locuri întregi așa cum poate antraxul și alte microorganisme virulente. Și când gazda moare, Wuhan-400 din el dispare puțin timp mai târziu, imediat ce temperatura cadavrului scade sub optzeci și șase de grade Fahrenheit. Vedeți avantajul tuturor acestor lucruri?
...
  Chinezii ar putea folosi Wuhan-400 pentru a șterge un oraș sau o țară și atunci nu va mai fi nevoie de ei să efectueze o decontaminare complicată și scumpă înainte de a se muta și a prelua teritoriul cucerit.
  Și Wuhan-400 are alte avantaje la fel de importante față de majoritatea agenților biologici. Pentru un singur  contact cu o persoana contaminata, puteți deveni un purtător de infecții la doar patru ore după intrarea în contact cu virusul.
 Aceasta este o perioadă incredibil de scurtă de incubație. Odată infectat, nimeni nu trăiește mai mult de douăzeci și patru de ore. Majoritatea mor în doisprezece ore. Este mai rău decât virusul Ebola din Africa - infinit mai rău. Rata de ucidere a lui Wuhan-400 este de sută la sută. Nimeni nu trebuie să supraviețuiască....

                                    
                                                                    SURSA - www.zerohedge.com

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail