2 Cellos 2018 2020 ADA aeroport Africa AI Alberta Algeria amazon America Latina Antarctica antispy Apocalipsa argint arme ASIA asteroid Atlanta aur Azov Azovstal bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia BTC Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California Canada carantina Cardano Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinbase Actiunile Coinbase Schimbul Coinbase Coinhive colaps Colaps economic Europa colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 crimeea Criptomonede criza criza energetica cryprocurrency crypto crypto-curency crypto.com cryptocurrency Cryptodollar Cryptohopper bot tranzactionare cyptocurrency Dark Web Defiant X depresie Dezastre naturale diferenta Dogecoin dosarele x Dr. John V. Milewski DUMP Ebola economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Franta Gazprom Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iot Iran isaia Israel Istorie Italia IUSD Jeff Bezos justiție Kali Kazahstan khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna Macron mafia Major Grom Plague Doctor Mariupol Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO NEAR New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea NTF nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian piețe Politice Portul Shanghai predictii programul protocolul venus PSS Putin Q Qarantine rachete razboi Razboi nuclear razboi Rusia Recomandate remimbi Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rRusia rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Santa Anibal SARS Sars-Covid-19 sateliti Scam schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shanghai Shanghai Ucraina Shiba Inu SHTF Shutdown siberia Siri SOL Solana Soleimani Space X SpaceX Spania spatial spy Stablecoin Starbucks Stiinta Stiri Stiri News stiri economice stiri financiare stiri razboi stiri jocuri Stiri Germania Stiri Putin stiri scurte Stiti SU-34 SUA Sua razboi Submarine nucleare Știri The x-files Trudeau Turcia Turkey Twitter Twitter Elon Musk Klaus Schwab ucraina UE UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus Vitalic Buterin Greyscale Genesis war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files yuan Rusia Zapata

Horror Ship Cruise - Coronavirus pe patru nave de croaziera

2

Nave in carantina
  
   Dacă coronavirusul nu este o amenințare serioasă, de ce țările din întreaga lume se comportă atât de nebunește dintr-o dată? 
  Poate că într-o zi vom privi înapoi și vom râde despre modul în care acest focar de coronavirus a provocat atâta isterie, dar chiar acum oficialii guvernamentali de pe glob se comportă cu siguranță ca și cum am fi chiar în mijlocul unui film de science-fiction cu adevărat rău. 
   Sunt doar prea precauti sau acest virus este de fapt mai periculos decât ni se spune? 
   O simulare a AI-ului proiectează că acest virus ar putea ucide 52 de milioane de oameni. 
  Așadar, acest lucru poate ajuta la explicarea motivului pentru care există o frenezie de panică cu privire la cazurile confirmate și potențiale la bordul navelor de croazieră în acest moment. De exemplu, o navă de croazieră numită Prințesa Diamantului este ancorată în largul coastei Yokohama, Japonia în acest moment. La bord se află 2.666 de pasageri și 1.045 de membri ai echipajului, iar nava a fost plasată sub carantină strictă marți.
  Și sunt în carantină din motive întemeiate. În acest moment, numărul de cazuri confirmate la bordul navei a crescut acum la 61 ...
  Cel puțin 61 de pasageri - inclusiv 11 americani - la bordul unei nave de croazieră din Japonia au fost infectați cu coronavirus. Numărul de cazuri de pe navă s-a triplat peste noapte de la 20 la 61, relatează Will Ripley de la CNN.
  Ripley raportează că pasagerii la bordul navei trebuie să stea în 23 de ore pe zi in camera. Sunt lăsați afară mai puțin de o oră sub o supraveghere atentă și trebuie să stea la 3 metri unul de celălalt și să poarte măști.
  Carantina navei este programată să dureze încă 11 zile.
  La bord sunt 428 de americani, iar când va trece carantina vor dori să vină acasă.
   Dar va fi în siguranță ca ei să facă acest lucru?
Într-un interviu acordat Fox News peste Skype, doi dintre pasagerii americani au solicitat ajutorul președintelui Trump ...
"Suntem cam îngrijorați, pentru că avem de stat încă două săptămâni aici, presupunând că asta merge în favoarea noastră și trebuie să ajungem pe pământul american", a explicat pasagerul Gaetano Cerullo pentru Fox News pe Skype de la cabina lor de la bord. „Și dacă Donald Trump ne-ar putea ajuta în vreun fel…”
  'Avem nevoie de ajutor. Ne aflăm într-o stare disperată, disperată ", a pledat soția sa Milena Basso. „Suntem cetățeni americani și vrem doar să ajungem acasă”.
  
Peste două zeci de pasageri de pe o navă de croazieră ancorata  în apropierea orașului New York au fost testați pentru noul coronavirus, au declarat vineri oficialii statului, iar patru au fost spitalizați.
 Personalul de la Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor s-a urcat pe navă pentru a testa 27 de pasageri „care au călătorit recent din China continentală”, a declarat, vineri, guvernatorul New Jersey, Phil Murphy.
  Nu ni s-a spus dacă vreunul dintre acei pasageri este infectat sau nu, dar ceea ce știm este că lucrătorii de urgență care i-au dus la spital nu purtau măști și având în vedere cât de ușor se răspândește acest virus care este destul de alarmant.
 O a treia navă de croazieră i nu are nicăieri unde să fie ancorata,  deoarece a fost refuzata de  patru țări diferite.
 MS Westerdam este operat de Holland America și a plecat din Hong Kong la 1 februarie transportând 802 de membri ai echipajului și 1.455 de pasageri.
Peste 2.000 de persoane sunt uimite  după ce patru țări au refuzat intrarea navei de croazieră din cauza temerilor coronavirusului - în ciuda insistenței echipajului de a nu exista cazuri de virus la bord.
Japonia, Taiwan, Filipine și teritoriul american Guam au refuzat permisiunea ca MS Westerdam să fie debarcat.
Liderul japonez Shinzo Abe a declarat ieri că țara sa nu va permite debarcarea pasagerilor străini, spunând că la bord sunt suspectați pacienți cu virus.
 Este un caz de isterie inutilă sau echipajul nu este în întregime sincer cu autoritățile?
 Potrivit CNBC , o a patra navă de croazieră care este în prezent ancorata în Hong Kong este în carantină după ce „mai mulți membri ai echipajului au raportat simptome” asociate cu coronavirusul ...
 Aproape 2.000 de turiști sunt ținuți pe o navă de croazieră operată de Genting's Dream Cruises în Hong Kong și au fost testați pentru coronavirus, după ce mai mulți membri ai echipajului au raportat simptome asociate bolii.
   
 Prețurile acțiunilor s-au descurcat relativ bine în această săptămână, dar îngrijorarea cu privire la coronavirus a împins Dow Jones Industrial Media în scădere cu peste 270 de puncte vineri ...
  Stocurile au scăzut vineri, deoarece îngrijorările cu privire la impactul coronavirusului asupra economiei chineze au depășit eliberarea de date mai puternice decât se aștepta despre locurile de muncă din SUA.
 Media industrială Dow Jones a închis cu 277.26 puncte de lucru, sau aproape 1%, până la 29.102,51. S&P 500 a scăzut cu 0,5% până la 3,327,71. Nasdaq Composite a alunecat, de asemenea, cu 0,5% până la 9.520,51.
  Dacă acest focar de coronavirus se stinge și asta sper încă, atunci impactul acestei crize nu va cântări prea mult pe Wall Street.
  Însă dacă numărul de cazuri la nivel mondial crește în milioane, va fi absolut devastator pentru prețurile acțiunilor.
  Vom aștepta și vom vedea ce se întâmplă. Aici, autoritățile americane continuă să insiste asupra faptului, sa nu avem prea multă grijă, dar, în același timp, OMS avertizează despre „lipsa cronică de halate, măști, mănuși și alte echipamente de protecție” în întreaga lume ...
  Lumea se confruntă cu o penurie cronică de halate, măști, mănuși și alte echipamente de protecție în lupta împotriva unei epidemii de coronavirus răspândite, a declarat vineri șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus.
  Agenția ONU a trimis kituri de testare, măști, mănuși, ochelari pe fiecare nava , a declarat Tedros pentru Consiliul Executiv al OMS de la Geneva.
  Vor fi curând necesare în fiecare parte a globului o mulțime de „truse, măști, mănuși, respiratori și costume de protectie”?
  Există ceva ce nu ne spun?
  Din păcate, probabil este destul de mult faptul că nu ne spun.
În orice criză, unul dintre obiectivele de vârf ale autorităților este menținerea publicului „calm”, dar asta costă foarte mult.
  În prezent, majoritatea oamenilor nu fac nimic pentru a se pregăti pentru o potențială pandemie și asta ar putea avea consecințe foarte grave.

                                                         SURSA - http://theeconomiccollapseblog.com

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s