2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Coronavirus scoate la iveala sistemul de supraveghere AI al Chinei

2

Coronavirus supraveghere
  
  Chinezii au știut de mult timp că sunt urmăriți de cel mai sofisticat sistem de supraveghere electronică din lume. 
  Urgența coronavirus a scos din umbră o parte din această tehnologie, oferind autorităților o justificare pentru metodele de control social de înaltă tehnologie.
  Companiile de informații artificiale și aparate de camere de securitate se laudă că sistemele lor pot scana pe stradă persoanele cu  febră de grad scăzut,   recunosc fețele chiar dacă poartă măști și le raportează autorităților.
   Dacă un pacient cu coronavirus urcă într-un tren, sistemul „nume real” al căilor ferate poate oferi o listă de persoane care stau în apropiere.
  Aplicațiile de telefoane mobile pot spune utilizatorilor dacă au fost în zbor sau intr-un tren cu un purtător de coronavirus cunoscut, iar hărțile le pot arăta locațiile clădirilor în care trăiesc pacienții infectați.
  Cu toate că s-a făcut un hohot anonim pe rețelele de socializare, deocamdată cetățenii chinezi par să accepte intruziunea suplimentară, sau chiar să o îmbrățișeze, ca mijloc de combatere a situațiilor de sănătate.
„În aceste condiții, este posibil ca indivizii să considere că este rezonabil, chiar dacă nu sunt informați în mod special despre asta”, a spus Carolyn Bigg, partener la firma de avocatură DLA Piper din Hong Kong.

  NOI TEHNOLOGII

  Companiile de telecomunicații au urmărit mult timp în liniște mișcările utilizatorilor lor. China Mobile a promovat acest lucru ca un serviciu săptămâna aceasta, trimițând mesaje text către locuitorii din Beijing spunându-le că pot verifica unde au fost în ultimele 30 de zile. 
  Nu a explicat de ce utilizatorii ar putea avea nevoie de acest lucru, dar ar putea fi util dacă sunt chestionați de autorități sau angajatori cu privire la călătoria lor.
  „În era datelor mari și a internetului, se poate vedea clar fluxul fiecărei persoane. Deci, suntem diferiți de vremea SARS ”, a declarat epidemiologul Li Lanjuan într-un interviu acordat emisiunii de stat din China CCTV săptămâna trecută, comparând focarul cu un virus care a ucis 800 de persoane în 2003.
„Cu astfel de tehnologii noi, ar trebui să le folosim la maxim pentru a găsi sursa infecției.”
  Ministerul industriei a trimis săptămâna aceasta o notificare către companiile din AI și institutele de cercetare din China, prin care le-a solicitat să ajute la combaterea focarului. Companiile au răspuns cu o serie de anunțuri despre toate capacitățile tehnologiei lor.
  Firma de recunoaștere facială Megvii a declarat, marți, că a dezvoltat o nouă modalitate de a detecta și identifica oamenii cu stari  febrile, cu sprijinul ministerelor din industrie și știință. Noul său „sistem de măsurare a temperaturii AI”, care detectează temperatura cu camerele termice și folosește datele corpului și ale feței pentru a identifica indivizii, este deja testat într-un district din Beijing.
  SenseTime, o altă firmă de top din AI, a spus că a construit un sistem similar pentru a fi utilizat la intrările în clădiri, care poate identifica persoanele care poartă măști, depășind o slăbiciune a tehnologiei anterioare. Firma de camere de supraveghere Zhejiang Dahua spune că poate detecta febra cu camere infraroșu cu o precizie de 0,3 ºC.

Prezentare de diapozitive (2 imagini)
  Într-un interviu acordat agenției de știri Xinhua, Zhu Jiansheng de la Academia Chineză de Științe Feroviare a explicat cum tehnologia poate ajuta autoritățile să găsească persoane care ar putea fi expuse unui caz de coronavirus confirmat sau suspectat într-un tren.
„Vom prelua informații relevante despre pasager, inclusiv numărul trenului, numărul de transport și informații despre pasagerii apropiați, cum ar fi persoanele care stau la trei rânduri de locuri înainte și după persoana respectivă”, a spus el.
„Vom extrage informațiile și le vom furniza departamentelor de prevenire a epidemiilor relevante”.
                                           SURSA - www.reuters.com
Labels: ,

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s