Laptops

Programul Spatial Secret

PSS

Să incercam sa aflam mai multe detalii despre  Programul Spațial Secret – PSS. Conform unui tot mai mare număr de indicatori, NASA este doar o interfață publică pentru programul spațial american, proiectat, printre altele, să se rostogolească în progresele tehnologiei printr-un ritm de melc, pentru a păstra publicul în ignoranță și necunoaștere față de tehnologiile avansate care sunt în secret utilizate în spatele scenei. 
  Steven Greer, inițiatorul și coordonatorul proiectului Dezvăluirea, afirma în cartea sa „Adevărul Ascuns – Informații Interzise”, că tehnologia neagră, cum este de acesta denumită, este cu 10.000 de ani mai avansată decât ceea ce folosim noi în mod curent.
NASA PSS

  Inițial descris ca un program american finanțat din „bugetul negru”, care s-a dezvoltat prin dobândirea tehnologiei extraterestre și aplicată prin inginerie inversă (adică replicarea tehnologiei extraterestre prin construcția unor modele identice sau demontarea unor componente de pe navele ET prăbușite sau doborâte și remontarea lor pe un model pământean), există mai multe declasificari recente că Programul Spațial Secret (PSS) este de fapt internațional în domeniul de aplicare.   Și chiar mai spectaculos, că PSS a devenit un termen generalizat folosit pentru a se referi la zeci de organizații care au încorporate o gamă diversă de tehnologii extraterestre avansate. 
   Aceste operațiuni diverse interacționează cu civilizații umanoide galactice care există în întregime în afara planetei, precum și cu numeroase specii extraterestre neumanoide. Programul „20 și Înapoi“, așa cum este descris de către dezvăluitorii PSS, este doar o mică parte dintr-o realitate interstelară complexă, care este literalmente galactică în dimensiune.
      Ce este programul 20 si Inapoi?


   Imaginați-vă luat din pat, răpit în mijlocul nopții și transportat într-o instalație necunoscută unde sunteți obligat să semnați un contract de muncă undeva în afara planetei. Apoi, imaginați-vă că după 20 de ani, după un tur rigid și uneori, extrem de neplăcut al datoriei sub acel contract, sunteți regresat în vârstă și pus înapoi în pat, călătorind în timp la doar câteva momente după răpirea originală. 

     Te trezești, ai o senzație de confuzie și greață, cu amintiri cețoase ale unei nopți dinainte. Devii conștient de confuzia și sentimentul că ceva nu este corect, și îți continui viața de zi cu zi, ca de obicei … până când amintirile încep să-ți revină încet, încet, în mentalul conștient. Această călătorie în timp prin regresia vârstei, sună ca intriga unui film science-fiction, dar de fapt, este mărturia pe o auzim de la mai multe persoane care au ieșit în față ca dezvăluitori ai Programului Spațial Secret.


  Noțiunile de călătorie în timp și regresia fizică a vârstei – dintr-un om în vârstă într-un tânăr – sunt privite în mod similar ca pur științifico-fantastic.  Călătoria în timp și regresia vârstei au fost subiectul interesant și popular al romanelor și ecranizărilor science fiction de succes. Există nenumărate cărți cu povestiri care implică fântâni ale tinereții veșnice și de călătorie în timp precum – Mary Pope Osborne „The Treehouse Magic“ sau seria ecranizată a salturilor în timp vârstă precum „Cronicile din Narnia” a lui CS Lewis. Avem toate acestea pentru a accepta, într-o măsură mai mare sau mai mică aceste idei, ca scenarii viabile sau utile, chiar dacă ele par a fi fictive. 
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail