Laptops

Virginia - Mii de protestatari puternic inarmati


Virginia Proteste
  Peste 20.000 de persoane au iesit pe străzile din Richmond, Virginia, luni pentru a protesta dreptul lor de a purta arme,  în fața legilor de control al armelor care vor fi adoptate de stat la sfârșitul acestui an.

   Au început să sosească înainte de zori - veterani ai armatei, mămici care stau acasă, avocați, sudori, democrați, republicani - uniți sub pancarde care apără al doilea amendament și, cred ei, o constituție în atac.
Confiscarea armelor

   Mulți dintre ei au venit cu armele lor: AR-15, arme lungi și arme de mână. Guvernatorul Ralph Northam a emis interdicția pentru o listă de arme, inclusiv armele de pe terenurile din Capitol, dar au existat  multe persoane care nu au respectat aceasta interdictie.
Demonstratii

   Securitatea era strânsă și vizibilă - sute de polițiști pe străzi și pe teren, formand benzi la singura la intrare în parc, restul  zonelor fiind închise.

  Oficialii spun că 7.000  de politisti au intrat efectiv pe site-ul mitingului și alte 15.000 au rămas pe străzi.

   Luni dimineață, președintele Trump a aruncat flăcările tensiunilor   prin tweeter: „Partidul Democrat din Marea Comunitate a Virginiei muncește din greu pentru a-ți înlătura drepturile pentru cel de-al doilea amendament.
News Virginia

'This is just the beginning. Don’t let it happen, VOTE REPUBLICAN in 2020!'


                                                SURSA - www.dailymail.co.uk

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail