Laptops

Aflarea datelor despre o persoana cu o singura fotografie

APP SPY
   

  O aplicație numită Clearview  AI  care permite utilizatorului să facă o fotografie cu persoana  despre care doreste sa afle informatii.   

  După ce a fost făcut acest lucru, prin intermediul acestei fotografii se pot  afla informatii despre persoana respectiva.  

   Aplicația Clearview nu este disponibilă în prezent pentru public,  dar  Times  spune că polițiștii și investitorii Clearview cred că va fi în viitor.   Confidențialitatea este acum cu totul învechită.

           
         Aplicația este utilizată în prezentarea de sute de agenții  în legătură cu Statele Unite, inclusiv FBI-ul  si  statul în profund, spune un raport de  sâmbătă în New York Times.

     Viitorul nostru orwellian a sosit.   Trebuie să fim urmăriți, monitorizați, să fim spionati și să nu avem în niciun moment confidențialitate. Și acum si persoane straine vor avea acces la informațiile dvs. private dacă îndrăzniți să vă arătați chipul în public.

    Conform Times, această aplicație care încalcă drepturile omului funcționează prin compararea unei fotografii prinsă cu o bază de date de peste 3 miliarde de poze despre care Clearview spune că este conectata  pe Facebook, Venmo, YouTube și alte site-uri
         Acesta servește apoi, împreună cu link-uri către site-urile în care au apărut inițial acele fotografii ale bazei de date. Un nume poate fi descoperit cu ușurință și de acolo, alte informații ar putea fi decupate online.

                                                    SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail