Laptops

Dr. John V. Milewski- Obtinerea aurului din sticla

Aur din sticla
  
Dr. John V. Milewski este un lider recunoscut pe plan internațional și consultant în domeniul său de materiale avansate. Este inginer profesionist, om de știință, inventator, antreprenor, scriitor, editor, redactor și lector. 
Este membru al personalului pensionar al Laboratoarelor Naționale din Los Alamos și a lucrat anterior ca membru al personalului științific la Exxon Research Center și la Thiokol Chemical Rocket Engine Div. El a fondat recent propria companie de cercetare numită Superkinetic, Inc.
    Dr. John V. Milewski ne prezintă un proces de obţinere a diverselor metale pornind de la sticlă sau mostre de sol ordinar. Acestea sunt încălzite în mai multe etape într-un cuptor cu microunde comercial. 
    Explicaţia lui este că în natură se găsesc multe elemente mono-atomice (ORMUS) care sunt convertite în elementele chimice de interes prin diverse procedee (transmutare), în cazul de faţă încălzire, care fac ca electronii din alte elemente chimice (donori) să intre în aceşti mono-atomi şi să-i aducă în stare ordinară. El dă exemplul grafitului şi a cristalelor de cuarţ ca “sursă de electroni. Elementele chimice obţinute sunt de la mijlocului tabelului periodic.
   El este de părere că plantele folosite în vindecare conţin cantităţi însemnate din aceşti mono-atomi care sunt folosiţi ulterior în cadrul metabolismului. Apoi dezvăluie viziunea sa asupra fenomenelor vii şi cum sunt influenţate de magnetism/ forţa vieţii. În plus, consideră că procesul prezentat este pe jumătate fizic şi pe jumătate meta-fizic, adică este un proces alchimic. Câteodată operatorul trebuie să facă şi anumite operaţiuni spirituale pentru ca procesul să reuşeaşcă…
    În mod ne-surprinzător Henry T. Moray, inventatorul unui dispozitiv free-energy care capta energia radiantă din mediu, avea un procedeu similar de a prelucra nisipul şi de a scoate aur. Întrebarea care se pune este de ce nu se produce aur prin metoda lui dr. John V. Milewski în scopuri comerciale? Răspunsul e destul de simplu, se pare: în momentul de faţă energia consumată este mult prea mare pentru a face procesul rentabil d.p.d.v. economic.
   PARTEA IPARTEA II

                                                                               SURSA -www.ezotech.wordpress.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail