Laptops

Confesiunile lui Ronald Bernard (video cu subt.RO)

 
Conspiracy

 O serie de interviuri au fost publicate pe site-urile conspirative în care olandezul Ronald Bernard vorbește despre o elită sinistră de aproximativ 8000 de luciferieni care guvernează lumea noastră. 
     Potrivit lui Bernard, el a fost implicat în tot felul de servicii financiare pentru această elită. S-a prăbușit emoțional și fizic când a fost invitat să participe la sacrificiile copiilor, care au loc la ceremoniile lor satanice.
  În zilele noastre, Bernard încearcă să facă lumea un loc mai bun, de exemplu cu B of Joy , o inițiativă de bază, care își propune să fie „o rezervă completă, fără interese,o  bancă comunitară”, „bazată pe o bună administrare a întregii vieți. De asemenea, Bernard își încurajează ascultătorii să citească protocoalele sionului,  care pentru el, se  pare că este un model dupa care se implementează în viața lui.

  În acest moment au fost publicate online trei părți (din cinci). Acestea sunt realizate de Irma Schiffers, care anul trecut a cofondat site-ul olandez,  Coöperatie De Vrije Media , un site care contine teorii  ale conspirației și propaganda anti-vaccin.  .
 Puteți arunca o privire asupra poveștii sale bizare, dar nu așteptați nicio dovadă, întrucât nu oferă nimic ca atareCele mai bizare declarații sunt în partea 1, în jurul minutului  22:50 începe povestea nebună despre Luciferieni, iar în jurul minutului 29:15 îl puteți găsi aici discutii despre Protocoalele Sionului.Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail