Laptops

Mud Flood - Inundatii de namol - Istoria falsa a lumii

 
Inundatii de noroi
 Imagini ale orașelor antice nu par atât de vechi pe baza a
ceea ce știm acum despre arhitectură și construcție.
 


Un eveniment de schimbare a Pământului a avut loc în diferite părți ale lumii, stergand culturi întregi în urma distrugerii, totuși schimbările catastrofale par a fi ignorate istoric și rar raportate. 

  
Unele dintre aceste evenimente care sau întâmplat la fel de recent, ca acum 400 de ani, par să se alinieze profețiilor culturale, cu excepția faptului că termenele acestor intamplari, sunt schimbate cu mii de ani in urma. Acest lucru ar sugera un posibil fapt că multe evenimente  care au avut loc în Antichitate ar fi putut fi la fel de recente ca acum doar câteva sute de ani.Istoria falsa
Dupa indepartarea pamantului au fost descoperite geamuri si usi Aceasta structura de sub pamant nefiind construita ca si fundatie sau beciuri. De ce ar fi profitabil ca o lume cu totul nouă să se dezvolte peste vârful unei lumi vechi? Doar câțiva locuitori aleși sau inițiați au cunoștință despre catastrofa anterioară?  Aceasta este cheia care lipsește care poate remedia toate lacunele cronologice pe care le găsim în deja incredibilă cronologie istorică în care am fost alimentați? 


   De ce este important acest lucru?

  Imaginile și volumul profund de informații care înconjoară acest eveniment, sunt numeroase si  ne ajuta să realizăm o dată pentru totdeauna că societățiile ascunse pot modifica istoria umanității într-o perioadă foarte scurtă de timp, fara ca noi sa ne putem da seama despre acest lucru. Aceste urme ale inundatiilor de namol, au fost descoperite in toata lumea, nu numai in anumite zone izolate ale globului. Au fost descoperite  in Rusia, SUA, Europa, Africa, e plin internetul de dovezi. Se poate observa ca peste structurile vechi acoperite de namol au fost construite altele noi sau au fost facute usi de acces  la etajele superioare  dupa ce a avut loc inundatia.


Inundatii de noroi

   Practic istoria poate fi modificata intr-o singura generatie prin ascunderea adevarului si invatarea unei istorii false, a urmatoarei generatii  Câte dovezi schimbătoare de paradigmă mai trebuie descoperite ca sa putem constientiza adevarul?  Urmariti videoclipul de la sfarsitul articolului care aduce foarte multe dovezi despre aceste evenimente si cautati mai multe dovezi pe internet despre Mud Flod.


Conspiracy

     Nu credeți că toate acestea sunt adevărate sau aveți o explicație alternativă?  Ne place să ținem ochii deschiși și să descoperim adevarul, anunțați-ne în comentarii dacă aceasta este doar o altă operațiune  de pavilion fals sau imaginația a devenit sălbatică!

      

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail