Laptops

Dezvaluiri COBRA (Miscarea de Rezistenta)

Dezvaluiri COBRA (Miscarea de Rezistenta)
 
  De-a lungul ultimilor ani, mai multe mesaje primite prin Channeling, au fost postate pe internet de către grupul Cobra, pe siteul The Portal. Insiderul Cobra vorbește despre importante operațiuni ale Fortelor Luminii care joaca un rol important în spatele scenei.

  In aceste mesaje de Channeling este vorba despre lupta ce se duce pentru dezrobirea planetei noastre de sub dominația demonica a cabalei și a celor care-i controlează și folosesc pe aceștia.

  Cobra este un grup de oameni care transmit mesajele primite de la Mișcarea de Rezistenta.
   Mișcarea de Rezistenta este o structura care actioneaza pentru dejucarea planurilor malefice ale grupării Illuminati.

Grupul Cobra acționează împreuna cu civilizațiile extraterestre benefice, care supraveghează planeta Pământ de mii de ani. Cobra ne informează ca planeta noastră, în urma cu mii de ani, a fost învăluita într-un scut electromagnetic scalar de către liderii unei forte malefice. Aceasta forța malefica se numește Grupul Chimera, care prin intermediul scutului scalar au transformat planeta într-o închisoare, înrobind populația aceste planete.
 
 Mișcarea de Rezistenta a anunțat la începutul anului 2018 ca în spațiul cosmic  din apropierea planetei Pământ, se duc lupte pentru eliberarea planetei de sub influenta grupului Chimera.

   La data de 20.02.2018 au fost postate pe Youtube mai multe filmări cu lupte ce au loc pe cer în zona Los Angeles și Nevada.

    Los Angeles


 

  Nevada


    In luna ianuarie 2018 au căzut din cer, bucăți mari de metal în mai multe zone ale lumii- Rusia, Vietnam, UK, Peru ....

 
Dezvaluiri COBRA (Miscarea de Rezistenta)


UPDATE - UFO 27.02.2018 MilwaukeeSURSA - www.yogaesoteric.net


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail