Laptops

Amenințarea Rusiei !


Amenințarea Rusiei !
  Majoritatea analiștilor dau vina pe poziția agresiva a lui Vladimir Putin, invocând ostilitatea Rusiei împotriva statelor occidentale ale Organizației Atlanticului de Nord (NATO) și implicarea Moscovei în alegerile din SUA.
  Sunt invocate și intervențiile Moscovei în Georgia și Osetia de Sud în 2008, Ucraina și Crimeea în 2014 și Siria în 2015, toate acestea motivând acțiunile americane de a desfășura trupe și armament la granița Rusiei.

   Frecventa rapoartelor UK de încălcare a Rusiei a spațiului aerian, este folosita de UK ca un lobby, pentru creerea unei imagini înspăimântătoare a unei amenințări din partea Rusiei. Dar toate aceste rapoarte de incursiune în spațiul aerian al UK, nu sunt adevărate.
Amenințarea Rusiei !


  Rusia ar putea prezenta un mare pericol în zona, dacă ar acționa precum SUA în Irak, Afganistan, Libia, Siria, mai ales ca este o mare putere nucleara.

  In cadrul conferinței ONU de miercuri 28 februarie, ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov,  a acuzat SUA ca a încălcat Tratatul de neproliferare a armelor nucleare - Prin instalarea de arme nucleare pe teritoriul European, potrivit RT.

 


Potrivit lui Lavrov, SUA a decis sa tina un număr semnificativ de rachete în Europa, încălcând acordul major de arme nucleare, potrivit Interfax.

Toti trebuie sa înțeleagă ca militarii americani pregătesc militarii statelor Europene, sa folosească arme nucleare tactice împotriva Rusiei - A subliniat el.

SUA pastreza aproximativ 200 de boambe nucleare B61 în tari precum Germania, Belgia, Italia, Olanda și Turcia, in cadrul programului NATO de partajare nucleara.  Rusia considera prezenta acestor arme nucleare pe teritoriul străin, ca un gest ostil.


SURSA - www.zerohedge.com


 

 
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail