Laptops

PIB-ul Japoniei se prăbușește, iar experții avertizează că va urma China

Japan collapse

  Condițiile economice globale încep să se deterioreze destul de rapid. Economiștii proiectau că PIB-ul Japoniei va scădea cu 3,8 la sută anual în trimestrul IV, dar a depășit în mare măsură așteptările prin scăderea cu 6,3 la sută. 
  
   Dacă PIB-ul Japoniei scade din nou în primul trimestru al anului 2020 și datorită focarului de coronavirus care pare foarte probabil, atunci a treia cea mai mare economie din lume va fi oficial într-o recesiune.
   Dar, desigur, perspectivele pentru China sunt și mai proaste.

     În acest moment, activitatea economică din China a ajuns la un stop , iar acest lucru a aruncat lanțurile de aprovizionare globale într-o stare de haos.  Se pare că întreaga economie globală va scădea în primul trimestru și aceasta va fi prima dată care s-a întâmplat în mai mult de un deceniu .  Și dacă acest focar de coronavirus continuă să se intensifice în lunile următoare, consecințele economice vor fi absolut catastrofale. 

                                          SURSA - www.theeconomiccollapseblog.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail