Laptops

Trump nu are incredere in numarul de decese raportate de catre China

China contagion
  
  Timp de câteva săptămâni, mass-media a insistat asupra faptului că numerele de coronavirus care provin din China sunt în întregime corecte și că oricine îndrăznește să le pună la îndoială pune la dispoziție „fake news”. 

   Chiar dacă am ajuns la punctul în care a devenit evident  faptul că,   chinezii nu sunt drepți cu noi, mass-media principală nu a renunțat. 

   Ei bine, acum chiar și Casa Albă pune la îndoială exactitatea numerelor. Președintele Trump a încercat să sprijine public pe președintele chinez Xi Jinping în timpul acestui focar și, probabil, ar fi trecut cu vederea o mică confuzie a numerelor. Dar, la acest moment, lucrurile au devenit atât de absurde, încât un oficial de la Casa Albă a declarat pentru CNBC,   că administrația nu „are încredere mare în informațiile care provin din China”.

  Casa Albă a declarat săptămâna aceasta că „ nu are încredere mare în informațiile care provin din China ” cu privire la numărul de cazuri de coronavirus , a declarat pentru CNBC un oficial al administrației. 

    Între timp, se pare că, China a fost reticentă în a accepta ajutorul Centrelor de control și prevenire a bolilor și a suprimat informații despre focarul de la oamenii de știință care consideră că sunt alarmante.

    Acesta este practic un mod frumos de a spune că Trump consideră că raportul deceselor  care provin din China sunt false.

                                               SURSA - www.tendoftheamericandream.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail