Laptops

Războiul tăcut al agentului „Q” continuă

Razboiul tacut Q

 Trăim vremuri dramatice dificil de înțeles. O modalitate de a încerca să le interpretam  este prin indicii criptice furnizate de Q, care apar pe un forum online anonim și implică cunoștințe top-secret despre evenimentele viitoare .

„ Adepții Q sunt de părere că Q este o operațiune de informații militara, prima de acest gen, al cărei obiectiv este de a oferi publicului informații secrete ... Q este o nouă armă în jocul războiului informațional, ocolind o mass-media ostilă și un guvern corupt pentru a comunica  direct cu publicul. "
  
   Președintele Trump continuă să  atragă atenția  asupra Q, retușând repetat adepții Q, cu fani Q în campania sa publicitară și făcând o afișare publică a unui „copil Q” la un miting. Cu toate acestea, mass-media nu îi pune niciodată lui Trump întrebarea evidentă: Ce părere ai despre Q?
  În schimb, mass-media continuă să rătăcească atacurile la adresa Q și mișcarea mondială în continuă creștere pe care Q o inspiră.
  Pe 9 februarie, atât AP-ul , cât   și  New York Times au  publicat articole anti-Q înflăcărate, susținând că Q promovează dezvaluiri lipsite de fond, a eliminat conspirații de extremă dreaptă și acuzând Q de incitarea violenței împotriva conducerii.
   Cu o zi înainte de această ultimă dezinformare mediatică, un atac cibernetic masiv a blocat temporar 8kun, forum de mesaje pe care postează Q.
   Ron Watkins, administratorul 8kun, a dat un  tweet ,
„Atacurile au venit în toată ziua. Atacuri foarte sofisticate și scumpe; persoana care plătește pentru asta are buzunare profunde. ”
În același timp în care 8kun a fost atacat, X22 Report, care acoperă postările Q, a fost blocat. Pe fluxul său Twitter, site-ul a scris că „a fost atacat din 54 de țări diferite folosind sute de adrese IP diferite, nu am văzut niciodată așa ceva.”
Pe 12 februarie, ca răspuns la aceste evenimente, Q a postat,
„Atacuri„ la nivel de stat ”extrem de sofisticate [v 8kun] urmate de atacuri FAKE NEWS [v Q] a doua zi? Coordonat? Pune-ți o întrebare simplă ... de ce? E timpul sa te trezesti."
   În aproape 4.000 de postări, Q a pictat un portret tulburător, cu mai multe fațete, al unui sindicat global al criminalității care operează cu impunitate. În ultimele săptămâni, președintele Trump a devenit mai explicit în legătură cu unele dintre crimele sindicatului. 
   Vorbind cu Asociația Națională a Guvernatorilor, a declarat președintele Trump , într-o manieră aproape întâmplătoare, la îndemână, de ce Statele Unite și-au modernizat recent tehnologia cu rachete nucleare cu costuri mari. „… Cumpărăm noi, avem rachetele super-rapide, un număr extraordinar de super-rapid. Le numim super-rapid, unde sunt de patru, cinci, șase sau chiar de șapte ori mai rapide decât rachetele obișnuite. Avem nevoie de asta pentru că din nou, Rusia are unele. Nu vă voi spune cum l-au obținut. Au presupus-o de la administrația Obama . Și asta e prea rău. Nu e bine. Dar așa s-a întâmplat. ”
  Avocatul președintelui, Rudy Giuliani, a devenit și mai specific în acuzațiile sale, redactând „The Biden Family Enterprise își vinde biroul de ani buni. Mass-media coruptă l-a acoperit. Mi-a fost înmânată și am avut curajul să o dezvălui știind că Mlaștina va încerca să mă distrugă. Mi-am servit țara. Deep State o trădează. Nu mă voi opri.

  Urmaritorii postarilor lui Q, nu au fost surprinși de observațiile președintelui Trump sau de acuzațiile lui Giuliani, deoarece au cercetat numeroasele indicii ale Q despre trădarea elitei Americii. Armata Q citește titlurile printr-o lentilă diferită de cele care se bazează pe media mainstream pentru informații. 

  Putem  numi  această perioadă extraordinară „ Marea Trezire ”, în care lumea trece de la „ întuneric la lumină ”. Deoarece întunericul secretelor  elitei groaznice cedează luminii cercetării publice, fortărea noastră va fi testată. Însă Q ne asigură: „Urmăriți distrugerea sistematică a OLD GUARD.” Și când știrile devin prea înspăimântătoare, merită să ne amintim de directiva repetată a lui Q: „Rugați-vă”. 


                                                         SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail