Laptops

In 2020 40% din tarile din lume vor expermenta tulburari civile

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=746132947656092770#editor/target=post;postID=409479033493298169
  Aproape  40% din tarile de pe glob , vor expermenta tulburari civile sau revolte in 2020, potrivit unui nou studiu.
  Firma de analisti politici Verisk Maplecroft prevede că 75 din 195 de țări ale lumii vor vedea o formă de tulburare socială în acest an.
   Aceasta este o creștere a celor 47 de țări, aproximativ un sfert din totalul mondial, care a înregistrat tulburări civile în 2019.

  Raportul prevede că intensitatea tulburărilor este probabil mai mare decât în ​​2019, din cauza pericolului în care protestatarii sunt în primirea abuzurilor împotriva drepturilor omului din partea autorităților.

  Studiul numește țări importante precum Rusia, China, Arabia Saudită, Turcia, Thailanda și Brazilia, care sunt toate susceptibile de a suferi tulburări sociale majore.
  De asemenea, acesta avertizează corporațiile că vor fi văzuți că se confruntă cu autoritarismul, dacă nu acționează în mod responsabil în țările afectate.
  Sfârșitul globalizării poate aduce cu sine un deceniu zbuciumat, care face ca mărfurile precum metalele prețioase și imobiliare să crească.

                                               Sursa - https://www.zerohedge.com/
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail