2 Cellos 2018 2020 ADA aeroport Africa AI Alberta Algeria amazon America Latina Antarctica antispy Apocalipsa argint arme ASIA asteroid Atlanta aur Azov Azovstal bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia BTC Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California Canada carantina Cardano Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinbase Actiunile Coinbase Schimbul Coinbase Coinhive colaps Colaps economic Europa colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 crimeea Criptomonede criza criza energetica cryprocurrency crypto crypto-curency crypto.com cryptocurrency Cryptodollar Cryptohopper bot tranzactionare cyptocurrency Dark Web Defiant X depresie Dezastre naturale diferenta Dogecoin dosarele x Dr. John V. Milewski DUMP Ebola economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Franta Gazprom Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iot Iran isaia Israel Istorie Italia IUSD Jeff Bezos justiție Kali Kazahstan khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna Macron mafia Major Grom Plague Doctor Mariupol Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO NEAR New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea NTF nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian piețe Politice Portul Shanghai predictii programul protocolul venus PSS Putin Q Qarantine rachete razboi Razboi nuclear razboi Rusia Recomandate remimbi Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rRusia rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Santa Anibal SARS Sars-Covid-19 sateliti Scam schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shanghai Shanghai Ucraina Shiba Inu SHTF Shutdown siberia Siri SOL Solana Soleimani Space X SpaceX Spania spatial spy Stablecoin Starbucks Stiinta Stiri Stiri News stiri economice stiri financiare stiri razboi stiri jocuri Stiri Germania Stiri Putin stiri scurte Stiti SU-34 SUA Sua razboi Submarine nucleare Știri The x-files Trudeau Turcia Turkey Twitter Twitter Elon Musk Klaus Schwab ucraina UE UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus Vitalic Buterin Greyscale Genesis war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files yuan Rusia Zapata

Schimbari majore ale pamantului care se intampla chiar acum

2

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=746132947656092770#editor/target=post;postID=637701584253472674
Earth Collapse
  Niciodată nu a existat un timp în istoria umană modernă, când planeta noastră s-a schimbat la fel de repede cum se schimbă acum. Soarele se comportă foarte ciudat, vremea rece este extrem de rece în toată lumea, temperaturile oceanelor continuă să crească, vulcani de pe tot globul arunca  kilometrii de cenușă în aer , Australia se confruntă cu cele mai grave incendii pe care le-au văzut vreodată și polul magnetic nord s-a mișcat într-un ritm care este profund alarmant pentru oamenii de știință. Ar fi posibil ca toată această activitate bizară să conducă la un fel de crescendo?
Din păcate, majoritatea oamenilor nici nu își dau seama de ceea ce se întâmplă și asta se datorează faptului că media mainstream  oficial evita sa vorbeasca despre aceste shimbari ale Terei.
 Dar s-a ajuns la punctul în care nimeni nu poate nega faptul că se întâmplă lucruri cu adevărat ciudate. Acestea sunt 7 schimbări majore ale pământului care se întâmplă chiar acum, despre care toată lumea trebuie să știe  ...
# 1 Conform NASA, activitatea solară a scăzut la cel mai mic nivel în 200 de ani. Următorul lucru vine de pe site-ul oficial al NASA ...
Prognoza pentru următorul ciclu solar spune că va fi cel mai slab din ultimii 200 de ani. Maximul acestui ciclu următor - măsurat în funcție de numărul petelor solare, o măsură standard a nivelului de activitate solară - ar putea fi cu 30 până la 50% mai mic decât cel mai recent. Rezultatele arată că următorul ciclu va începe în 2020 și va atinge valoarea maximă în 2025.
Desigur, NASA insistă că totul va fi bine, dar alții se întreabă dacă această lipsă de activitate solară ar putea genera o altă „Mică Epocă de Gheață” ...
  Când activitatea solară devine foarte scăzută, aceasta poate avea efectul unei „mini ere de gheață”. Perioada cuprinsă între 1645 și 1715 a fost marcată de un minim prelungit al petelor solare, iar acest lucru a corespuns unei scăderi a temperaturilor din Europa și America de Nord. Numită după astronomii Edward Maunder și soția sa Annie Russell Maunder, această perioadă a devenit cunoscută sub denumirea de Maunder Minimum . Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Mica Epoca de gheață".
# 2 Când activitatea solară devine foarte scăzută, în mod tradițional a însemnat ierni foarte reci și foarte înzăpezite, iar acum vedem zăpadă în locuri extrem de neobișnuite ...
Capitala egipteană, Cairo, a fost, de asemenea, albă la începutul lunii, în ciuda faptului că orașul nu a avut zăpadă în 112 ani și a experimentat mai puțin de un centimetru de ploaie în fiecare an.
 Multe părți ale Greciei au fost acoperite de zăpadă la începutul lunii ianuarie, cu temperaturi scăzute și îngheț puternic.
 Frontul rece numit „Hephaestion”, după un general al armatei grecești antice, a zdrobit peisajul grecesc, aducând ploaie, inundatii și gheață în est.
# 3 Între timp, oceanele lumii continuă să fie din ce în ce mai fierbinți. De fapt, temperaturile oceanelor de pe coasta Californiei au stabilit valori maxime record pentru toate timpurile . Este ciudat că acest lucru are loc într-un moment al unei activități solare atât de scăzute, dar, potrivit NBC News, acest lucru se întâmplă cu siguranță ...
  Oceanele lumii au atins cel mai cald nivel al istoriei înregistrate în 2019, potrivit unui studiu publicat luni care oferă mai multe dovezi că Pământul se încălzește într-un ritm accelerat.
  Analiza, care a constatat, de asemenea, că temperaturile oceanelor din ultimul deceniu au fost cele mai calde înregistrate, arată impactul încălzirii provocate de oameni asupra oceanelor planetei și sugerează că creșterea nivelului mării, acidifierea oceanelor și evenimentele meteorologice extreme s-ar putea agrava pe măsură ce oceanele continuă să absoarbă atâta căldură.
# 4 Au existat întotdeauna focuri sălbatice, dar nu am văzut niciodată așa ceva. În timpul verii, nenumărate incendii catastrofale au ars milioane de milioane de acri în pădurea Amazonului, iar în această iarnă, incendiile din Australia au fost de fapt cu 46% mai mari decât incendiile la care am asistat în Amazon. Australia nu a mai văzut niciodată așa ceva și, conform NASA, fumul din aceste incendii va înconjura complet Pământul ...
  Acum este destul de rău,  fumul din devastatoarele focuri din australia   urmează să se întoarcă în țară pentru a finaliza o călătorie în toată lumea, care a văzut că are un impact asupra calității aerului, atât de îndepărtatata America de Sud.
Până la 8 ianuarie, fumul își făcuse drumul la jumătatea lumii și va face cel puțin un circuit complet, potrivit oamenilor de știință de la NASA, citând date de urmărire prin satelit. Noua Zeelandă s-a confruntat cu probleme severe de calitate a aerului, în timp ce ceruri pline de nori și apusuri de soare colorate și răsărituri de soare au fost observate în unele părți din Chile și Argentina.
# 5 În prima jumătate a anului 2020, vulcanii din întreaga lume au răbufnit la viață și au aruncat nori uriași, fierbinți de cenușă pe cer . De exemplu, în Filipine, vulcanul Taal a împușcat duminică nouă mile în aer , s-a filmat și lava fierbinte de o jumătate de milă în aer, iar pământul din jurul vulcanului începe să se crape larg .
Dar chiar și după toată devastarea pe care am văzut-o deja, autoritățile avertizează că ar putea „reexplota în orice moment” …
 Cenușa cenușie este adâncă pana la genunchi. Acoperă casele, cadavrele umflate ale vacilor și ale cailor, membrele lor ieșind în unghiuri nefirești la umbra unui vulcan afurisit care ar putea reexplota în orice moment.
„Casa mea a dispărut acum”, a spus Melvin Mendoza, 39 de ani, un barcărier care s-a întors marți la Taal, insula vulcanică din mijlocul unui lac cu apă dulce aflat la doar 40 de mile sud de Manila, care a izbucnit duminică, ca un nor de ciuperci cu bombe atomice. .
  Să sperăm că această activitate vulcanică nu se răspândește în acea zonă generală, deoarece cea mai mare caldera super vulcan din întreaga lume a fost descoperită nu prea departe de Filipine ...
  O echipă care include membri de la GNS Science a identificat un mega-vulcan antic care ar putea avea cea mai mare calderă cunoscută de pe Pământ.
  Lățimea de 150 km (93,2 mile) este amplasată pe creasta Benham Rise, un platou oceanic de pe coasta Filipinelor. În comparație, caldera de la Taupō are aproximativ 35 km (21,8 mile) lățime, iar cea de la Yellowstone aproximativ 60 km (37,3 mile).
# 6 Toate acestea au loc în timp ce polul magnetic nord se îndreaptă spre Rusia într-un ritm foarte rapid. Următorul lucru vine de la CNN ...
  Polul magnetic nord se deplasează încet peste Arctul canadian spre Rusia din 1831, dar ritmul său rapid spre Siberia din ultimii ani, cu o viteză de aproximativ 34 de mile pe an, i-a obligat pe oamenii de știință să actualizeze Modelul Magnetic Mondial - folosit de sistemele civile de navigație , Organizația Tratatului Atlanticului de Nord și militarii americani și britanici - cu un an înainte de termen.
# 7 În afară de orice altceva, câmpul magnetic al Pământului a slăbit constant de-a lungul timpului, iar asta spun unii specialiști extrem de îngrijorați ...
  Într-un forum despre Quora, scriitorul și jurnalistul de ficțiune C Stuart Hardwick a dezvăluit că datele din satelit, precum cele colectate de misiunea SWARM a Agenției Spațiale Europene, au dezvăluit că câmpul magnetic a slăbit de aproximativ 5% în fiecare secol. El a menționat că în prezent, rezistența câmpului magnetic este la 29,5 microtasle, ceea ce este cu 14% mai slab decât starea sa anterioară cu trei secole în urmă. Potrivit Hardwick, sateliții SWARM au detectat o deteriorare crescută în regiunile câmpului magnetic peste America de Nord. El a spus că aceste regiuni au slăbit cu aproximativ 3,5 la sută pe durata a doar trei ani.
Fără câmpul nostru magnetic, viața pe Pământ nu ar putea exista mult timp.
 Și nu trebuie să dispară complet pentru a fi o problemă masivă. Dacă pur și simplu devine suficient de slab, locuirea la suprafață va deveni extrem de dificilă.
  În timp ce postez un avertisment, planeta noastră devine din ce în ce mai instabilă, iar ceea ce am experimentat până acum este doar începutul .
  Cerințele vieții ne pot determina adesea să ne concentrăm pe lucruri care nu contează cu adevărat. Sperăm că putem face ca mai mulți oameni să se trezească cât mai este timp, deoarece ceasul bifează pentru umanitate și pentru planeta noastră în ansamblu.
      
                                                                                         

Sursa- http://theeconomiccollapseblog.com/

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s