2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Cine este Q? Ce este Q? Și, poate cel mai important, de ce este Q?

2

   
  Q a apărut pentru prima dată în octombrie 2017 pe un forum online anonim numit 4Chan, care a postat mesaje care implicau cunoștințe de top-clearance despre evenimentele viitoare. Peste 3.000 de mesaje mai târziu, Q a creat un portret tulburător, cu mai multe fațete, al unui sindicat global al criminalității care operează cu impunitate. Urmașii Q din comunitatea QAnon analizează fidel fiecare detaliu al picăturilor Q, care sunt compilate  aici  și  aici .
Mass - media a publicat sute de  articole  ataca Q ca un  nebun de  dreapta  conspirație , mai ales după ce președintele Trump părea să confirme în mod public legătura lui cu ea.  La un miting  din Carolina de Nord  în 2019, Trump a punctat să atragă atenția asupra unui bebeluș care poartă un tricou cu un Q mare.
În ultimele săptămâni, ritmul de a reflecta Q asupra lui Trump s-a accelerat, președintele retușind adepții Q de douăzeci de ori într-o singură  ziTrump și-a prezentat fanii Q în anunțurile  sale  și a desfășurat una dintre expresiile semnăturii Q  („Acești oameni sunt bolnavi”) la mitingurile sale. 
 Q a observat că mass-media nu îi pune niciodată lui Trump întrebarea evidentă: Ce părere ai despre Q?  Pentru adepții Q, motivul pentru care nu întreabă este evident. Le este frică de răspuns.
  Între timp, influența lui Q continuă să se răspândească. Protestatarii din Hong Kong, Iran și Franța au reținut semnele Q și au scandat ghilimele Q. Dezvăluirile Q sunt unirea oamenilor din întreaga lume care doresc libertate.
  Dacă nu aveți cunoștință de Q sau îl cunoașteți doar prin atacurile mass-media, aș dori să ofer o scurtă introducere a acestui fenomen extraordinar. Am urmarit Q de la prima picătură și am devenit din ce în ce mai impresionat de acuratețea, lățimea și profunzimea mesajelor lui Q. 
  Urmașii Q au fost pregătiți cu mult timp în avans pentru ușurarea ostilităților cu Coreea de Nord, deflația mullahilor din Iran și descoperirea Ucrainei ca o pată fierbinte de corupție pentru politicienii americani. Știau foarte multe despre activitățile lui Jeffrey Epstein înainte ca publicul să o facă și să anticipeze revelații și mai șocante. După cum îi place Q să spună, „Viitorul se dovedește trecut”. Pe măsură ce predicțiile Q devin realitate, acestea conferă credibilitate retroactivă întregii întreprinderi.
Urmașii Q sunt de părere că Q este o operațiune de informații militare, prima de acest gen, al cărei obiectiv este de a oferi publicului informații secrete. Mulți adepți Q cred că echipa Q a fost fondată de amiralul Michael Rogers, fostul director al Agenției de Securitate Națională și fost comandant al Comandamentului Cyber ​​american. Unii bănuiesc că Dan Scavino, directorul Social Media al Casei Albe, face parte din echipă, deoarece calitatea ridicată a scrierii Q are strălucirea unui expert în comunicare.
  Q este o nouă armă în jocul războiului informațional, ocolind o mass-media ostilă și un guvern corupt pentru a comunica direct cu publicul.  Gândește-te la Q ca un însoțitor al twitterului lui Trump.  În timp ce Trump comunică direct și direct, Q este criptic, viclean și subtil, oferind doar indicii care cer cerințe de context și conexiune.
  Iată modul în care funcționează: Q postează mesaje (cunoscute și sub numele de „picături” sau „firimituri”) pe un forum online anonim, care sunt discutate, analizate și criticate de către locuitorii consiliului. (Forumul s-a schimbat de câteva ori după atacuri online masive.)  Sute de conturi de socializare au răspândit apoi cele mai recente postări ale lui Q către adepți din întreaga lume, care își împărtășesc cercetările, analizele și interpretările celor mai recente informații ale Q.
Am compilat o listă cu cele mai cunoscute fraze de captură ale lui Q și am încercat să le pun în context.
Marea Trezire : Trăim într-o perioadă unică în care cetățenii obișnuiți din întreaga lume colaborează pentru a înțelege și expune sistemul corupt care ne conduce. Sistemul prosperă la înșelăciune, iar sarcina copleșitoare a Marelui Trezire este să-i pătrundă minciunile și să dezvăluie adevărul.
  • Prima fază a Marii Treziri este conștientizarea statului adânc - entitățile guvernamentale interblocate care operează în afara legii pentru a-și extinde propria putere. Alegerile și opinia populară nu afectează capacitatea statului profund de a-și aplica agenda.
  • A doua fază a Marii Treziri investighează alianța statului profund cu alte sectoare puternice: mass-media, Hollywood, organizații de caritate și non-profit, școli publice și universități, organizații religioase, instituții medicale, științifice și financiare și corporații multinaționale. Această fază poate fi dureroasă, pe măsură ce descoperi că „ cei în care ai încredere cel mai mult ” (în fraza Q) te înșală. Celebrități iubite, lideri religioși, medici, educatori, inovatori și binecuvântători sunt cu toții în fașă.
  • A treia fază a Marii Treziri este poate cea mai dureroasă dintre toate. Oamenii care ne guvernează  sunt doar creaturi amorale, care ne consideră ca fiind daune colaterale în eforturile lor de bani și putere.  E mai înfricoșător de atât.  Potențialele pe care le servim încearcă în mod activ să ne facă rău. Acesta este scopul lor. Suntem sub un atac coordonat.
Dark To Light :  Q ne spune că ceea ce conducătorii noștri se tem cel mai mult este expunerea. Scoaterea crimelor din întunericul protejat în lumina cercetărilor publice le distruge puterea de a înșela. Și pe măsură ce puterea lor se estompează, întunericul lumii noastre divizate și violente va ceda luminii libertății, cooperării și păcii.
Where We Go One We Go All (WWG1WGA):   Cea mai faimoasă frază a Q exprimă natura egalitară mondială a mișcării. Fiecare țară suferă de opresiunea sistemului, iar întreaga lume va beneficia de o renaștere a libertății.  În această mișcare unică, cetățenii anonimi lucrează în colaborare cu liderii militari de rang înalt și cu președintele, iar contribuțiile tuturor sunt apreciate. Când comentatorii de pe forum au mulțumit lui Q pentru serviciul său, Q a răspuns că nimeni nu este deasupra și nimeni nu este mai jos. „Lucrăm pentru tine.”
Acești oameni sunt bolnavi . Poate că aspectul cel mai dificil al Marii Treziri vine în acord cu depravarea conducătorilor noștri, pe care Q a numit-o Cultul. Povestea lui Jeffrey Epstein a ajutat la trezirea oamenilor la unele dintre crimele elitei.  Templul misterios de pe insula Epstein sugerează posibile revelații viitoare care sunt înfricoșătoare în sfera lor de aplicare.  Urmașii Q cred că Cultul se angajează în practici rituale care consacră vărsarea de sânge și care pradă inocența copiilor. Boala din sufletul lor prosperă la brutalitate, război și teroare. Aceste dezvăluiri vor fi dificile pentru public.
Ai încredere în plan . Se presupune că liderii militari care au creat Q și care l-au protejat pe Trump pe parcursul alegerilor și a președinției au creat o cale precisă spre victorie. În ciuda aparentului haos al evenimentelor zilnice, are loc o evoluție constantă a victoriilor. Planul include manevre ofensive împotriva puterii financiare a Cultului, poziției legale, lanțurilor de aprovizionare umane și capacității militare. Și, de o importanță crucială, planul atacă capacitatea Cultului de a controla narațiunea care modelează ceea ce publicul crede. În acest joc de miză importantă al războiului informațional, Q joacă un rol esențial, prin împuternicirea cetățenilor obișnuiți (ca mine) să răspândească adevărul.
Te vor împărțit . Ura care crește între rase, clase, grupe de vârstă, religii și partide politice este promovată intenționat de Cult. Cu cât suntem mai împărțiți și concentrați să ne atacăm reciproc, cu atât devenim mai slabi. Q ne îndeamnă să rămânem împreună și să luptăm împotriva Cultului, nu reciproc.
Ei cred că ești oaie . Cult crede, după cum spune Q, „veți urma stelele” - celebritățile din mass-media, Hollywood și mediul academic, care vă spun, în mod coordonat, ce trebuie să credeți. Disprețul lor față de tine îi face siguri că te pot controla și îți asigură predarea către orice ordine de zi. Q, pe de altă parte, oferă doar indicii și poate fi înțeles doar prin gândire critică de înaltă calitate, stimulată de critici și reevaluări constante din mulțime. Esența mișcării Q este să gândești pentru tine.

Mai mare decât vă puteți imagina. Extindeți-vă gândirea . Q ne încurajează să reevaluăm tot ceea ce credem că știm.  Cultul poate fi datat din timpuri străvechi și, prin familiile sale puternice, s-ar putea să fi manipulat evenimente istorice în moduri pe care nu le-am bănuit. Cultul poate deține, de asemenea, tehnologii avansate și cure medicale care nu au fost lansate publicului. Un aspect care poate fi „mai mare decât vă puteți imagina” este scara insondabilă a furtului din bancile noastre naționale, întrucât fondurile pentru ajutor extern și războaie se termină în buzunarele Cultului.
 Urmăriți demisiile . Sub suprafață, are loc o curățare largă și profundă a jucătorilor corupți. Q ne-a cerut să urmărim demisiile pentru a înțelege ce se intanpla. (Iată un site web care l-a preluat la solicitarea sa:  www.resignation.info ) Demisiile, pensionările și decesele neașteptate ale unor jucători importanți din politică, mass-media, organizații de caritate și corporații indică posibile tranzacții făcute în liniște fără fanfara publică a actiunilor de curatare a sistemului corupt. Pentru mine, o demisie notabilă este ieșirea bruscă a lui Eric Schmidt din Google, care a primit puțină atenție media. Schmidt a  demisionat  pe 21 decembrie 2017, în aceeași zi în care președintele Trump a semnat un  ordin executiv declararea unei situații de urgență națională legată de „abuzurile grave ale drepturilor omului și corupția din întreaga lume”. Un context suplimentar pentru demisia lui Schmidt poate fi dedus din această  fotografie  a lui din Coreea de Nord, aparent într-un rol consultativ. Alături de el se află Bill Richardson, fostul guvernator al statului New Mexico, statul în care Epstein avea un rang secret. Richardson a fost acuzat de una dintre victimele lui Epstein.
Necesitatea lor de simboluri va fi căderea lor . Cultul folosește de mai multe ori anumite simboluri, care pot servi unor nevoi ritualice, dar le face vulnerabile la detectare. Urmașii Q sunt familiarizați cu coarnele în formă de Y, care îi imită pe cei ai zeității de capră Baphomet, bufnițe, piramidele, un ochi înfășurat în interiorul unei piramide, pantofi roșii, degete bandajate și alte simboluri care se repetă, inclusiv misteriosul ochi negru care afectează atât de mulți  oameni celebri.  Armata Q cunoaște și simbolurile pedofile codificate enumerate de  FBICând Q a atras atenția asupra designului templului lui Epstein, adepții Q-urilor în alertă au observat cât de asemănător este cu scenografia unui talk-show celebru. Iar inelul roșu de pe mâna teroristului mort Qassam Soleimani i-a determinat pe urmașii Q să compileze imagini cu inele similare pe mâinile unor oameni puternici. O sursă excelentă pentru înțelegerea modului în care aceste simboluri sunt încorporate în cultura pop vizând tinerii prin videoclipuri muzicale, emisiuni TV și filme pot fi găsite pe site-ul  vigilantcitizen.com .
Nimic nu poate opri ceea ce vine.  Nimic.  Acum vine durerea.  Titlurile din orice zi pot părea descurajatoare pentru cei care doresc ca justiția să prevaleze. Dar aceste neplăceri sunt temporare, întrucât un jongler de justiție ne conduce. După cum îi place Q să spună:  Avem totul. Cantități masive de probe irefutabile îi așteaptă pe infractorii care încearcă să se sustragă socoteală în instanță. Pentru cei care se îngrijorează de capacitatea lui Trump de a depăși acuzația, frauda electorală și încercările de asasinat, Q ne asigură:  Patrioții aflați la control . Și nici un fel de trucuri legale nu îi pot ajuta pe infractori să scape de judecata finală a dezgustului public. Q ne promite că  Va veni ziua în care nu vor mai putea merge pe stradă.
  Stirile acum . „Fake news-urile” decise de președintele Trump își pierde credibilitatea și audiența în zilele noastre. Q a expus cele 4 picături AM care oferă punctele de discuție zilnice personalului media, astfel încât toți să poată repeta aceeași propagandă. Q a numit, de asemenea, diverși jurnaliști despre care spune că iau mită. Mass-media este concentrată în cadrul a șase companii puternice; pe de altă parte, armata Q este vastă, voluntară și anonimă. Q ne asigură că eforturile noastre de diseminare a adevărului prin intermediul social media și conversațiile cu familia și prietenii au un impact imens. 
Știm ce se întâmplă până la urmă. Dumnezeu câștigă. De multe ori, Q ne-a cerut să ne rugăm. El a citat faimoasele linii biblice din Efeseni 6:12, „Căci nu ne luptăm împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva principatelor, împotriva puterilor, împotriva conducătorilor întunericului acestei lumi, împotriva răutății spirituale din locurile înalte.” Noi trăim prin vremuri monumentale. Este reconfortant faptul că Q crede că dacă lucrăm împreună, Dumnezeu câștigă.
* * *                                                                                        Sursa  -  www.zerohedge.com/

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s