Laptops

Al doilea oras din China in carantina

Coronavirus China


  China - Al doilea oraș a intrat in carantina,  experții avertizează că este deja prea târziu pentru a opri virusul.

   Pe măsură ce cazuri ale noului coronavirus au apărut pe tot globul, oficialii din domeniul sănătății chinezi au reușit să-și atenueze grijile publicului și ale pieței, insistând că noul coronavirus mortal apărut la sfârșitul lunii trecute la Wuhan a fost „cuprins” și că focarul va muri rapid.
  În ciuda impunerii unor interdicții draconice de călătorie, devine din ce în ce mai clar că acest lucru nu se va întâmpla. Chiar și după intrarea in carantina a unui oraș  de 11 milioane de oameni - Wuhan este cel de-al șaptelea oraș din China și mai mare decât orice oraș din SUA - experții avertizează că este prea târziu: pisica este deja în afara sacului.
  Dar asta nu va împiedica Beijing-ul să încerce: Acum, când Wuhan a fost blocat efectiv, oficialii chinezi au anunțat joi o altă carantină in orașul Huanggang, care se află în provincia Hubei , situat aproape de Wuhan, unde vor suspenda trenurile și autobuzurile de ieșire. serviciile, precum și toate serviciile de autobuz din oraș începând de vineri.
  Toate locurile publice, inclusiv cinematografele, au primit ordin să se închidă până la o notificare ulterioară. Deși chiar și după ce autoritățile au întrerupt toate zborurile, Reuters relatează că câteva companii aeriene încă mai efectuau zboruri din Wuhan.

  Peste 600 de cazuri de virus au fost acum confirmate pana la ora actuala. Numărul deceselor a fost constant de ieri, la 17.
  OMS consideră dacă trebuie să eticheteze focarul pandemie de risc global .
   Cabinele de taxare pe autostrăzi au fost inchise, în timp ce paznicii patrulau autostrăzile majore. În interiorul orașului, locuitorii s-au înghesuit în spitale și s-au grăbit să cumpere consumabile esențiale de la supermarketuri și benzinării.
  Interesant este că cel puțin un jurnalist occidental raportează de la Wuhan. Ne imaginăm că Beijingul a permis accesul ABC în oraș pentru a încerca să calmeze panica în creștere din Vest.

                                                                  SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail