Laptops

Armata SUA începe cel mai mare exercițiu de război în Europa

Exercitiu militar SUA
  
 Acest exercițiu de război DEFENDER-Europa 20, este cel mai mare din ultimi 25 de ani si va începe joi cu peste „37.000 de membri ai serviciilor națiunilor din SUA, aliați și parteneri, sunt așteptați să participe, cu aproximativ 20.000 de soldați și 20.000 de echipamente dislocate din Statele Unite ale Americii,” .  

   Peste zece națiuni diferite vor participa la exercițiu cu o mare parte din acțiunea din Germania și Polonia.

    „Pregătirea nu se rezumă doar la existența forțelor și a capacităților potrivite pe tot parcursul teatrului, ci și la exercitarea abilității  de a primi și integra rapid forțele aliate cu soldatii SUA și cu ale aliaților și partenerilor noștri”, Lt. Gen. Christopher Cavoli, Generalul comandant al armatei americane din Europa a declarat pentru  Stars and Stripes  într-o declarație. „Această abilitate este esențială în proiectarea forței la un moment dat.”


    În timpul Războiului Rece, exerciții similare de mobilitate au fost văzute ca o pregătire pentru un potențial conflict cu Uniunea Sovietică. Exercițiile permit aliaților SUA și NATO să mute trupele și echipamentele de luptă în Uniunea Europeană pentru a răspunde rapid la o posibilă criză. 

                                                        SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail