Laptops

Arma perfecta a fost dezlantuita in lume

 
Global depopulation
Fiecare hartă a focarului Coronavirus pe care o vedeți va fi de până la 2 săptămâni în urma fata de zonele contaminate din cauza perioadei de incubatie a acestui virus.

 Oficialii de sănătate din China au confirmat că coronavirusul se poate răspândi și altora de către o persoană infectată chiar înainte de apariția oricărei simptome . 

  Cu o a doua persoană infectată în Canada și acum o a 4-a și a 5-a infecție cu coronavirus detectate în SUA , ceea ce înseamnă că ceea ce vedem acum în numărul de persoane infectate poate fi cu aproximativ 2 săptămâni în spatele „realității”     

   Coronavirus este o tulpina care poate fi purtată de persoane care nu prezintă simptome deloc, fără să știe că au fost infectate, dar pot să se răspândească. acea infecție pentru alții.  

  Articolul  Daily Mail, care a apărut duminică, confirmând ceea ce mass-media independentă raportase, că oficialii din domeniul sănătății din SUA, inclusiv fundația Bill Gates, au găzduit   „simularea  focarului coronavirusului  ” cu doar 3 luni înainte de izbucnirea în China, o importanță gravă este că, în simularea lor, 65 de milioane de oameni au murit în întreaga lume.  

   D
etectarea purtătorilor de virus va fi extrem de dificilă, având în vedere că aproape toți oficialii de sănătate din întreaga lume caută simptome respiratorii, cum ar fi tuse, strănut și dificultăți de respirație . 

  Unii purtători ai acestei tulpini de coronavirus  nu prezintă febră și nici tuse, dar prezintă, în schimb, simptome de diaree, vărsături și dureri în piept. 

  „Până în prezent, îndrumările oficiale cu privire la simptomele virusului Wuhan s-au limitat la febră și la simptomele bolilor respiratorii, cum ar fi tuse, respirație dificilă sau dificultăți de respirație”, relatează The Epoch Times :

  Cu toate acestea, potrivit presei locale, un raport al medicilor și experților de la Spitalul Renmin de la Universitatea Wuhan a notat vineri apariția simptomelor inițiale care nu au legătură cu sistemul respirator. 

  Acesta a spus că mulți pacienți care au contractat virusul nu au avut febră. Prin urmare, pur și simplu luarea temperaturilor pasagerilor în huburile de transport nu este suficientă pentru a depista virusul. 


                                                                          Sursa - www.http://allnewspipeline.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail