Laptops

Ghid pentru echipamente și măști de protecție personală

Echipament protectie coronavirus
  
Una dintre problemele cu  pregătirea pentru o pandemie  este obținerea de informații precise. Atunci când există un potențial de boală extrem de contagios și potențial mortal, oamenii intră în panică. 
   Guvernele fac tot ce pot pentru a minimiza panica. Aceasta include măsuri de protecție, precum restricționarea călătoriilor. Poate însemna, de asemenea, controlul comunicării informațiilor. Am văzut acest lucru odată cu focarul de Ebola din Africa de Vest și este posibil să îl vedem din nou cu coronavirusul Wuhan.

Echipament individual de protecție

  Un lucru ușor pe care îl puteți face pentru a vă pregăti pentru o pandemie mortală este să aveți la îndemână o ofertă solidă de echipamente de protecție personală (EIP). EIP împiedică răspândirea bolii. Acestea sunt elemente precum masca pentru fata, mănuși de protecție și așa mai departe, care acționează ca o barieră între tine și agenți patogeni.

Șorț - Polipropilenă de unică folosință

   Acest lucru continuă peste orice altceva.  Dacă aveți un costum, puneți-l peste costum. Vrei mai multe straturi de protecție, iar aceasta este o opțiune ușor de dispus. (Opțiunile de eliminare și decontaminare sunt importante de a fi luate în considerare.)

Strat de bază ( imbracaminte impermeabila)


Protecție pentru cizme / încălțăminte

 Învelișul de încălțăminte poate proteja încălțămintea și cizmele împotriva vărsărilor, dacă acestea sunt impermeabile. Nu toate sunt. Protecțiile pentru cizme / încălțăminte legate de cele de mai sus sunt impermeabile.

Banda adeziva

  Banda adeziva are atât de multe utilizări. Folosiți bandă adeziva  pentru a acoperi toate cusăturile costumului ales (de exemplu, în cazul în care încheieturile se întâlnesc cu mănuși, unde hota se întâlnește cu ochelari de protecție, etc.)

Costum încapsulat

 Un costum încapsulat acoperă complet corpul. Acționează ca o barieră împotriva aerului, a umidității și a vaporilor de apă . Acest lucru a fost destinat în scopuri industriale, cum ar fi pulverizarea pesticidelor. 

Ochelari de protecţie

 În absența unui scut facial complet, ochelarii de protecție vă vor proteja ochii de stropirea cu lichide infectate, precum și de substanțele chimice dezinfectante. 

Mănuși de protecție din nitril

  Aceste mănuși de nitril au o grosime de 9 mil și oferă o protecție mai mare mâinilor tale decât mănuși mai ieftine, de 4 mil. Cu toate acestea, este mai bine să purtati două perechi.

Mănuși exterioare de protecție

   Acestea trec peste mănușile tale de nitril. 

                                                                   SURSA -  www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail