Laptops

Psihopati in costume

serpi in costume

   Adesea, când ne gândim la cuvântul  psihopat , ne gândim la ucigași în serie , care sperăm să fie închiși în închisoare pe viață.
  Deși există mulți psihopați care ucid din motive care sunt insondabile pentru cei mai mulți dintre noi și care sunt într-adevăr în închisoare, există un număr și mai mare de psihopati în societatea noastră și folosind adesea starea lor în avantajul lor în orice mod posibil.
Ceea ce mulți dintre noi nu realizăm este că psihopații prosperă si conduc aceasta lume  corporativă. .
   Psihopatii îi manipulează pe ceilalți pentru a acumula puterea, uneori punându-se unul împotriva celuilalt, în încercarea de a se împărți și a cuceri.  În general, nu funcționează bine în echipe, deoarece nu le place să împărtășească informații sau abilități și le aduce bucurie să vadă că alții nu reușesc. Sunt dependenți de putere, statut și bani . Suna familiar?
   Din păcate, lumea corporativă este creată pentru a favoriza trăsăturile psihopate, cum ar fi frica, comportamentul dominant și imunitatea la stres. Din această cauză, psihopații se găsesc adesea în aceste tipuri de poziții și apoi au un timp mai ușor urcând scara corporativă și obținând poziții de mare putere. Aici pot face daune reale societății.

Psihopații conduc lumea?


  Nu numai ca șefii corporatiilor sunt  psihopații care  găsesc succesul în societatea noastră modernă, ci și în cadrul guvernelor noastre și al sistemului politic - adesea ca politicieni de prim rang. 
   Acest lucru poate veni ca un șoc pentru tine, dar când te uiți cu adevărat la unele atrocități care au loc pe planeta noastră și dacă te-ai întrebat vreodată cum se pot întâmpla lucrurile atât de inumane, ei bine, acolo se află Răspuns.
   Când luați în considerare războiul, genocidul, omorul fără sens al civililor, tratarea culturilor indigene ale lumii, substanțele chimice din alimentația noastră, aerul și alimentarea cu apă, acte de „terorism”, crime de război și multe alte acțiuni nedrepte și crude care sunt adesea instigate de liderii noștri politici, devine ușor de observat modul în care psihopații se potrivesc de fapt cu cerințele acestor tipuri de roluri. Așa cum am menționat înainte, sunt maeștri ai înșelăciunii, mincinoși patologici . 
  Populatia trebuie sa constientizeze aceste lucruri, sa se rupa de la rutina zilnica , sa observe realitatea din jurul lor. Sa-si dea seama cate din hotararile luate de acesti psihopati sunt in avantajul populatiei pe care o conduc si cate din aceste hotarari o asupresc sub peretextul protectiei prin creearea unor false pericole.

                           


                                                                                               
                           2 CELLOS - Spectacolul trebuie sa continue     
                                                                  SURSA - www.zerohedge.com                                                                     
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail