2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Secretul radioactiv al industriei petroliere

2

petrol radioactiv
„Toți lucrătorii din domeniul petrolier sunt lucrători intr-un mediu cu radiații.”


      Acest citat provine dintr-o  anchetă  de succes  realizată de Justin Nobel în  Rolling Stone , care a petrecut mai mult de un an și jumătate cercetând și raportând radioactivitatea în deșeurile de fractare.


  Când un puț este găurit, produce o tonă de saramură, o substanță sărată care iese din pământ. Sondele de șist pot produce de zece ori mai multă saramură decât petrolul și gazele. În timp ce hidrocarburile se dovedesc a fi utile, saramura trebuie să fie transportată undeva pentru eliminare. Adesea este reinjectat în puțurile de eliminare sau, în unele cazuri, este trimis la stațiile de epurare.
  Problema este că saramura poate fi radioactivă. După cum scrie Nobel în Rolling Stone, saramura radioactivă poate crește dramatic riscul de cancer pentru persoanele care vin în contact cu acesta. Lucrătorii care gestionează deșeurile se supun celui mai mare  pericol. Există însă și multe altele. Saramura este folosită pentru degivrarea drumurilor, astfel că municipalitățile răspândesc în esență radioactivitatea pe toate drumurile din diferite părți ale țării.
  Echipamentele vechi ale câmpului petrolier sunt, de asemenea, reutilizate. Rolling Stone a vorbit cu un inspector din Louisiana care a văzut un copil așezat pe un gard care era atât de radioactiv încât cineva ar putea primi o doză de radiații de un an într-o singură oră.
  Industria petrolului și a gazului respinge riscul de radioactivitate în saramură, care apare în mod natural.  Cu toate acestea, unii dintre experții cu care intervievat Nobel susțin altfel.
 În primul rând, ideea că doar pentru că ceva există în mod natural în lume o face cumva benignă, este ciudată.
„Arsenicul este complet natural, dar probabil că nu m-ai lăsa să pun arsenic în prânzul tău de la școală”, a spus un Rollist Stone un om de știință nucleară.


„Muncitorii vor fi canarii” , a declarat pentru Rolling Stone Raina Rippel, din cadrul Proiectului de Sănătate a Mediului din sud-vestul Pennsylvania.
„Problema radioactivității nu este un lucru pe care l-am despachetat în mod adecvat. Liderii noștri aleși și oficialii din domeniul sănătății publice nu au cunoștințe pentru a ne transmite că suntem în siguranță. ”
    Aceasta nu este doar o poveste de mediu sau o poveste de sănătate publică, este și una financiară.
     Acesta este un aspect întreg al industriei de petrol și gaze, care este în mare parte nereglementat, sub raportat și în mare parte necunoscut pentru public. Și totuși s-ar putea transforma într-o răspundere masivă pentru industrie, dacă guvernul local, de stat sau federal ar decide vreodată să se ia masuri în acest sens.
  Industria ar avea un impact direct dacă ar  trebui  să plătească pentru remediere, sau chiar dacă s-ar înăspri standardele privind eliminarea saramurii toxice. 
   Luarea în considerare a stării de sănătate publică provocată de radiații nu pare un lucru pe care cineva îl dorește să-l asume în acest moment.

                                                        SURSA -www.zerohedge.com
Labels: ,

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s