Laptops

Cazuri de coronavirus tinute in secret in SUA

INFECTED coronavirus

BREAKING: CDC a fost  prins cu minciuna? Costa Mesa depune o cerere  instanței pentru a bloca relocarea federală a 35-50 de pacienți INFECTATI cu coronavirus într-o unitate prost pregătită, in apropiere de milioane de californieni.  Până acum două zile, numerele „oficiale” ale CDC revendicau 15 infecții în Statele Unite. Odată cu întoarcerea altor evacuați infectați de pe vasul de croazieră Diamond Princess, acest număr a sărit la 35.


   Dar acum știm că numărul real este mult mai mare, posibil până la 70 de persoane infectate din Statele Unite, datorită unui document al instanței. de orașul Costa Mesa, California.

   Acest document, descoperit de Fox 5 News din San Diego , este prezentat mai jos. Acesta solicită o decizie judiciară de a bloca încercarea guvernului federal de a muta 35 - 50 de pacienți infectați din Baza Forței Aeriene Travis într-o instalație de izolare nepregătită din Costa Mesa, care este aproape de milioane de oameni.
  Numerele „oficiale” ale CDC susțin că există doar 13 pacienți infectați în California .

35 - 50 de pacienți infectați urmeaza sa fie mutați de urgență din Baza Forței Aeriene Travis

   Secțiunea „declarație de fapte” a documentului avertizează că „35 - 50 de pacienți deja diagnosticați cu Coronavirus” urmează să fie mutați de la Baza Forței Aeriene Travis într-o unitate din Costa Mesa.  
  
 

  Aceasta înseamnă că CDC a ascuns publicului numărul real de pacienți infectați.


                                                   SURSA -  www.naturalnews.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail