2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Datoriile Chinei se apropie de cel mai rău moment posibil

2

Economic collapse

  Consecințele economice ale coronavirusului se acumulează rapid Ruperea lanțurilor de aprovizionare, fabricile chineze închise, întreruperile iPhone și deficiențele masive de produse fabricate din China toate acestea contribuie la caderea economiei mondiale.     Aceste evoluții se vor agrava cu siguranță înainte de a se îmbunătăți.
  Impacturile economice vor fi devastatoare.   Pe măsură ce China planează și creșterea PIB în primul trimestru se apropie de zero, economia globală, inclusiv SUA, va fi, de asemenea, puternic perturbată. Poate multe produse low-cost, Made in China, vor dispare  de pe piata. 
  Sincer, economia globală a inceput o încetinire a ritmului sincronizat.  Coronavirusul poate marca momentul de cotitură. Dar s-ar fi ajuns in aceeasi situatie mai devreme sau mai târziu, cu sau fără amenințarea unei pandemii globale.
   Totuși, perspectiva unei mari ciume îi face pe oameni cu atât mai excitabili. Ideea unei pandemii globale   poate creea o recesiune și o piață de urs. Adăugați însă răspândirea rapidă a unui virus hiper contagios in intreaga lume, iar animalul uman este înclinat să se înnebunească la unison.
  Între timp, și în ciuda vânzării moderate de ieri, principalii indici ai pieței bursiere din SUA sunt aproape de maximele record. Așteptarea unei intervenții din ce în ce mai mari a Fed a împăcat investitorii. Dar asta nu este tot…
   Randamentul pe nota de trezorerie de 10 ani a scăzut până la 1,50 la sută; aproape de limita inferioară a ratei fondurilor federale, care este în prezent între 1,5 și 1,75%. Cu alte cuvinte, următoarea mișcare de politică a Fed a fost deja decisă de investitorii Trezoreriei. În mod similar, investitorii de aur, care au împins prețul aurului la peste 1.620 dolari pe uncie, au preîntâmpinat de asemenea Fed.
Dar ce se întâmplă cu adevărat? Mai mult, ar trebui să vă panicați?

Ar trebui să vă panicați, totuși?

 Răspunsul depinde, fără îndoială, de faptul că sunteți împrumutat sau creditor. Prin aceasta, anumite contexte sunt în ordine ...
  Presupunând că un acord financiar este încheiat cu bună credință, ambele părți vor beneficia. Creditorul, după ce a împrumutat bani unui debitor de încredere, poate conta pe plăți cupon stabile. În același timp, împrumutatul poate pune banii la o întreprindere plină de resurse; în mod ideal, ceva care produce o rentabilitate mai mare decât împrumutul.
  Cu toate acestea, atunci când împrumutatul nu respectă termenii acordului, lucrurile devin rapid urâte. Împrumutatul poate solicita ajutor în instanța . Creditorul poate intra în posesia garanției. Fiecare caz este diferit.
  Cu toate acestea, atunci când o economie este în creștere și împrumuturile sunt în general performante, împrumutul necorespunzător ocazional poate fi absorbit cu ușurință. Dar, cu cât durata de creștere a economiei se extinde, cu atât creditorii sunt mai mulțumiți. Datoriile se acumulează din ce în ce mai mult. În același timp, percepția asupra riscului scade.
  
  Vârf, sistemul financiar a devenit extrem de instabil. Orice eveniment declanșator va servi pentru a-l răsturna.
  Dacă ar trebui să alegem, de cele mai multe ori este de preferat să fim creditori. Dar nu in totdeauna. De exemplu, după o dezbinare masivă și largă a creditului, debitorii și creditorii sunt în egală măsură afectati ...

  Datoriile Chinei se apropie de cel mai rău moment posibil

  Boomurile și busturile alimentate de creditul ieftin sunt incredibil de distructive. Ba mai mult, acestea sunt agravate de eforturile băncii centrale de a elimina ciclul de afaceri. În loc să se rotunjească vârfurile și să se reducă fondurile, politica fiscală și monetară stimulativă are efectul nefavorabil al măririi acestora.
 Coincidență. Soarta. Noroc.  Destin. Karma. Sau doar o simplă șansă. Există ceva atât de ciudat, cât și de poetic despre geneza focarului de coronavirus din China ... și în acest moment precis în timp .
  Unul dintre exemplele mai nechibzuite de stimul distructiv din ultimul deceniu este cea a Chinei de a construi orase în masă. Acumularea creditului pentru stimularea construcției din China a avut efectul rău de a obliga țara să facă ceva extraordinar de incredibil. Pe scurt, au amestecat cantități masive de beton și l-au împrăștiat în peisaj.
  Mai exact, economia Chinei a utilizat 6,6 gigatoni de ciment între 2011 și 2014. Ce este un gigaton , de fapt, nu știm. Dar presupunem că este ceva greu . Pentru a pune acest aspect în perspectivă, SUA au utilizat 4,5 gigatoni de ciment în ultimii 100 de ani.
  În ultimul deceniu, China a împrumutat sume masive de bani pentru a finanța una dintre cele mai mari baloane de infrastructură din istorie. Au fost construite drumuri, poduri, aeroporturi și orașe fantomă întregi. Boomul a fost spectaculos. A fost, de asemenea, un dezastru epic în devenire. Pentru că datoria se returneza în cel mai rău moment posibil:
„Peste 2 trilioane de yuani (283 miliarde de dolari) de note guvernamentale locale se vor majora în 2020, conform datelor compilate de Bloomberg - un nivel record și cu 58% mai mult decât [2019]”.
  Intrebarea este - Cum vor plăti guvernele locale datoriile atunci când economia lor este blocată de coronavirus? 

                                                    SURSA - www. economicprism.com

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s