2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Cum beneficiaza Agenda Globalista de pandemia virala

2

Globalist pandemic agenda

   După cum Richard N. Gardner, fost adjunct adjunct secretar de stat pentru organizații internaționale sub Kennedy și Johnson, și membru al Comisiei trilaterale, a scris în numărul din aprilie 1974 al revistei "Foreign Affairs" a Consiliului pentru relații externe (CFR).  într-un articol intitulat  „The Hard Road To World Order” :
 „ Pe scurt,„ casa ordinii mondiale ”va trebui să fie construită de jos în sus decât de sus în jos. Va părea o mare„ confuzie în plină expansiune ”, pentru a folosi faimoasa descriere a realității lui William James, dar un final în jurul suveranității naționale, erodându-l bucată cu bucată, va realiza mult mai mult decât asaltul frontal de modă veche. "
  Pandemia globală, indiferent dacă este un eveniment natural sau conceput în mod deliberat, servește de fapt în mai multe moduri scopurile instituției globaliste. În primul rând, este o distracție superbă. 
  Publicul larg, depășit cu frici de o forță invizibilă a naturii care îi poate ucide în orice moment, va uita probabil totul despre amenințarea mult mai mare pentru viața, libertatea și viitorul lor - prăbușirea ulterioară a masivei „ bule economice” și „soluția” globalistă pe care o poate declanșa o pandemie.
     Coronavirusul este doar o amenințare moderată în comparație cu criza economică. Acestea fiind spuse, vreau să mă confrunt cu câteva probleme referitoare la virusul propriu-zis înainte de a ajunge la întrebarea economică.

Dezinformarea virusului


  Am văzut o mulțime de presupuneri delirante și dezinformare totală răspândite de oameni în ceea ce privește această potențială pandemie. În primul rând, ideea că a fost cauzată de cetățenii chinezi „consumând lilieci” sau de a fi expuși pe o piață de animale vii este destul de ridicolă. Nu am văzut NICIUNE dovezi dure că acest lucru este adevărat și cred că narațiunea este o acoperire a faptului că orașul Wuhan, unde a început focarul de virus, este locuința nu a unuia, ci a celor două laboratoare de riscuri de nivel 4.
  Este greu de ignorat „ciudă coincidența” a laboratoarelor de riscuri la nivel înalt din Wuhan în favoarea ideii că virusul a fost lansat din întâmplare din cauza dietelor ciudate ale oamenilor din China.
    Având în vedere dovezile, se pare că coronavirusul a fost gestat într-un laborator, nu în liliacul și supa de șarpe. În 2017, oamenii de știință din afara Chinei au  avertizat că aceste laboratoare nu sunt sigure  și că un virus ar putea scăpa de la una dintre facilități.
  Dar există posibilitatea ca acest eveniment să fie creat în mod intenționat. Virusul în sine are anumite caracteristici de a fi proiectat (inclusiv perioada lungă de inactivitate, fără simptome vizibile), iar tulpina actuală este probabil derivată din cea pe care  chinezul a furat-o în urmă cu un an de la un laborator din Winnipeg, Canada.
Dar devine și mai ciudat.
  Cu doar  trei luni în urmă , John Hopkins, Fundația Bill și Melinda Gates și Forumul Economic Mondial (un stup de globaliști profesioniști) au  derulat o „simulare pandemică” numită „Evenimentul 201”  concentrată special pe Coronavirus. Nu Ebola, sau gripa porcină sau chiar gripă aviară - ci CORONAVIRUS. Simularea prezintă răspândirea coronavirusului în America de Sud, cauzata de transmiterea virusului de la animale către om (porci). Concluzia exercițiului a fost că guvernele naționale nu erau aproape niciodată gata, punctând 40 din 100 pe scala de pregătire. Simularea a  proiectat peste 65 de milioane de decese în  toată lumea.
   Evenimentul 201 s-a jucat aproape exact așa cum a fost în China azi. Unii oameni foarte neînțelegători sau poate mai degrabă proști au susținut că acest lucru este „normal”, susținând că suntem „norocoși” că elitele au rulat simulări în avans pentru a ne „salva” de un focar de coronavirus. Afirm că Evenimentul 201 nu a fost o simulare, ci un joc de război pentru a studia rezultatele posibile ale unui eveniment pe care globalistii îl știau deja că vine. 
  Cunoastem faptul că înainte de aproape fiecare eveniment de criză majoră și atac terorist din ultimele decenii, autoritățile au organizat simulări pentru acel eveniment exact înainte de a se întâmpla; crede cineva cu adevărat că Evenimentul 201 este o coincidență pură?
  O altă presupunere falsă care trebuie abordată este ideea că o amenințare virală nu va lovi Occidentul, sau cel puțin, nu SUA.  Dar s-a putut observa  în ultima vreme ca mulți americani trăiesc într-o lume fantezistă. Chiar și acum, lumea investițiilor cand stocurile au scazut complet, ei  speră în previziunea lor că Rezerva Federală va interveni pentru a perturba orice criză economică legată de pandemie.
 Chiar dacă Fed intenționează să intervină, de ce ar fi cineva suficient de naiv să creadă că banca centrală poate face orice în legătură cu modul în care un focar viral dăunează economiei? Băncile centrale nu pot face altceva decât să creeze datorii, iar datoriile nu vor respinge coronavirusul.
  

  Dar ce au globalistii de câștigat direct dintr-o pandemie mondiala, dincolo de un simplu haos care poate fi exploatat?
  Interesant este că un reprezentant de la Johnson și Johnson, una dintre companiile care poate ajunge să proiecteze un „vaccin” pentru Cronavirus, a sugerat în cadrul evenimentului 201 că o autoritate economică globală „centralizată”, însărcinată cu finanțarea și procurarea vaccinurilor pentru diferite națiuni aflate în criză a fost o opțiune pentru rezolvarea pandemiei.
  Sună ciudat de similar cu  ceea ce globalistii  au   solicitant  de mai mulți ani, iar pandemia se întâmplă doar pentru a oferi o scuză perfectă pentru crearea unui astfel de autoritate financiară-mondiala. Ei ar putea susține că un astfel de sistem ar fi temporar în funcție de viața pandemiei, dar acest lucru va fi o minciună.
 În ceea ce privește efectele economice, chiar dacă virusul ar rămâne în primul rând în China, economia chineză este, în termeni de bază, cea mai mare din lume; este cel mai mare exportator / importator și este central pentru economia globală, acum interdependentă. Dacă economia Chinei va scădea, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, aceasta va trimite unde de șoc prin toate celelalte economii naționale și linii de aprovizionare.

  Unitatea globalistă a creat cea mai mare bulă financiară din istoria modernă prin stimularea băncii centrale, umflând un raliu artificial extrem de instabil pe piețe, creând totodată noi niveluri ridicate ale datoriei naționale, a datoriei corporative și datoriei consumatorilor. Fundamentele economice au trimis alarme în ultimii doi ani, iar „ bulele economice” prezintă semne de implozie. Este doar o chestiune de timp înainte ca acest sistem să se prăbușească de la sine. 
  Globaliștii au nevoie de țapi ispășitori, dar au nevoie și de un eveniment sau de un val de evenimente atât de distragătoare încât oamenii să nu poată discerne ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.
   Motivul pentru care globalistii doresc o prabusire este simplu - Ei au nevoie de criza pentru a manipula masele pentru a accepta centralizarea totala, un sistem monetar global si guvernarea globala. Ei sunt, de asemenea, doresc implementarea de programe de eugenie și reducerea a populației. 
   Cel puțin, o pandemie globală este o întâmplare utilă pentru ei; dar sincronizarea evenimentului coronavirus și „simularea” lor extrem de precisă în urmă cu doar trei luni sugerează și implicarea lor potențială, întrucât vine chiar in momentul accelerarii imploziei Bulei.
  Luați în considerare acest lucru: Chiar dacă o pandemie nu ucide un număr mare de oameni, aceasta perturbă călătoriile internaționale,  perturba exporturile și importurile, perturba comportamentul consumatorilor și vânzările cu amănuntul și perturbă comerțul intern.
    Dacă ucide un număr mare de oameni și dacă răspunsul guvernului chinez este un indiciu, ar putea rezulta în legea marțială globală. Cu multe economii, inclusiv economia americană, aflată deja într-un act de echilibrare precar al datoriilor istorice, în fața unei cereri prăbușite și a unei intervenții inutile pe piața repo a băncii centrale,  există șanse mici ca sistemul să reziste la un astfel de tsunami.
 Accidentul a început deja, indiferent dacă virusul lovește  sau nu în SUA. Singura întrebare este: - acesta va fi evenimentul declanșator care accelerează procesul de colaps care este deja în mișcare?

  Cu liniile de aprovizionare globale înghețate și călătoriile în cele din urmă restricționate, comerțul se va opri. Nu există nicio cale în acest sens. Nu este vorba doar despre China, ci despre toate națiunile. 
   Și, în cele din urmă, nu este vorba nici despre coronavirus, ci despre bomba de tip financiară creată de unitatea globalistă.  

                                                     SURSA -www.zerohedge.com
Labels: ,

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s