Laptops

Evacuatii rusi din China o sa fie dusi in carantina in Siberia


 
Evacuatii rusi
 Evacuații ruși din China să fie dusi in carantina în regiunea siberiană îndepărtată.
 Forța aeriană rusă, din ordinul președintelui Vladimir Putin, este în prezent în mijlocul evacuării a aproximativ 150 de cetățeni ruși din China și îi trimite să fie „monitorizați” pentru simptomele coronavirusului într-o regiune din Siberia de Vest .
"Cetățenii ruși și oamenii din alte țări evacuate din China vor fi adăpostiți temporar în regiunea Tyumen, unde vor fi plasați în carantină" , a declarat marți vicepremierul rus Tatyana Golikova, pentru reporteri, informează agenția oficială de știri  TASS  . 
   Regiunea Tyumen se află în Siberia de Vest și a fost printre primele regiuni ale zonelor estice și îndepărtate  ale Rusiei care a fost stabilită începând cu secolul al XVI-lea. În perioada pre-revoluționară a Rusiei și în vremurile sovietice, regiunea a servit istoric ca loc de exil , inclusiv ca parte a sistemului gulag al lagărelor de muncă din nord. 

  „Ne pregătim pentru o posibilă răspândire largă a infecției”, a declarat ministrul adjunct al Sănătății, Serghei Kraievov, potrivit agenției de știri Interfax.

                                                  SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail