Laptops

Primul pacient cu coronavirus confirmat din Coreea de Nord a fost împușcat mortal

Coronavirus Nord Koreea

  Pentru a-l cita pe Stalin, „Fără pacient zero, fără probleme”.
  De câteva săptămâni, lumea din afară a speculat cu privire la gravitatea focarului de coronavirus din Coreea de Nord. Și în tot acest timp, Coreea de Nord a persistat insistând că nu are nici un caz  de coronavirus. 
   Pentru tot ce știm despre răspunsul la virusul Coreei de Nord, guvernul ar fi putut pur și simplu spăla pe creier poporul nord-coreean să creadă că loialitatea față de Partidul Muncitorilor și Liderul Suprem Kim Jong Un  le  acordă cetatenilor imunitate fata de virus.  
   Cu toate acestea, au fost șoapte.

 Cu câteva săptămâni în urmă, au fost șoapte că unul dintre primii pacienți cu coronavirus din țară a fost ucis brutal de regim după ce a evadat dintr-o carantină . Mai mult decât atât, potrivit zvonului, el a fost executat prin pedeapsa tradițională din Coreea de Nord a extirpării infractorilor prin împușcarea lor cu o arma   antiaeriană.
  Acum, IB Times , un site de știri umbrit în limba engleză, cu o reputație de a scoate ocazional concurenții mai prudenți, raportează că Kim Jong Un ar fi ordonat executarea primului pacient cu coronavirus din țară. IBT a citat un cont de Twitter anonim numit „Secret Beijing”, susținând că are un istoric de raportare cu exactitate.
Potrivit Secret Beijing, un comentator anonim pe rețelele de socializare, care se numește analist pe temele din China, pacientul a fost împușcat mortal. Povestea se dezvoltă în continuare și nu există încă nicio claritate asupra detaliilor pacientului executat de Coreea de Nord.
Comentatorul subliniază că astfel de tactici brutale sunt în conformitate cu reputația regimului.

   S-a sugerat săptămâna trecută că pacientul a lăsat carantina pentru a vizita o baie publică și a fost ucis pentru că a făcut acest lucru. Victima a prins virusul în China, apoi l-a readus la NK. Pyongyang a spus OMS că a testat 141 de cazuri suspecte de coronavirus și că toate au rezultat negativ.
  Presa sud-coreeană a raportat că au fost identificate mai multe cazuri în Nord, unele dintre ele ducând la moarte, reflectând ceea ce se întâmplă în sistemul de îngrijiri medicale, iranian, evident copleșit.
 Se crede că frica de virus a împiedicat KJU să apară în public în ultimele săptămâni.


                                        SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail