Laptops

Evenimente extrem de neobisnuite au loc in California

 Incendiile de vegetație continuă să devasteze statul american California!

Evenimente extrem de neobișnuite au loc în California
  Evenimente extrem de neobișnuite au loc pe teritoriul Statului California. Există foarte multe dovezi că pentru crearea acestor incendii s-ar folosi arme energetice, cum ar fi laserele, care pot fi observate în înregistrări video.
 Au apărut înregistrări video în care se pot observa raze masive laser, care sunt proiectate din cer și declanșează incendiile. 

PS: Se pot observa razele laser la minutul 0:29 din acest video.

   O altă anomalie în aceste incendii este ca se pot vedea clădiri și mașini distruse de foc, în timp ce copacii și alte materiale inflamabile care sunt lângă ele, nu sunt distruse.
 


 Conform relatărilor lui Ben Fulford din 11.12.2017: Războiul civil din statul adânc Occidental se intensifică. Ceea la ce asistăm, este vânătoarea unor membrii ai unei facțiuni Khazare din California.
Data de 31 ianuarie 2018 va corespunde cu termenul limită de plată a datoriilor guvernului American către Kazarii, care au furat controlul sistemului financiar al SUA. Aceștia au anunțat că după aceasta dată vor întrerupe plata tuturor salariilor către militari și a salariaților guvernamentali. Dacă se va întâmpla acest lucru va fi mult haos în SUA, iar aceste turbulente se vor extinde și în UE.
 Khazarii ce dețin băncile centrale și care tipăresc banii, vor creea ultima bulă financiară în piața de stocuri și obligațiuni. Iar în urma acestor acțiuni dolarul se va devaloriza foarte mult...

   În ultima săptămână o mare parte din bani au fost investiți în crypto-monezi precum bitcoin, a cărui preț a crescut vertiginos!

  Să sperăm că cele relatate de Ben Fulford vor fi doar ficțiune și nu se va întâmpla nimic din cele relatate.
  Pentru mai multe informații puteți citi și: De ce Globalistii au nevoie de razboi?

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!

Sursa: https://benjaminfulford.net, www.youtube.com, www.eraoflight.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail