Laptops

Previziuni Rothschild in urma cu 30 de ani despre o noua moneda in 2018

Previziuni Rothschild in urma cu 30 de ani despre o noua moneda in 2018
 Încă din anul 1988, într-un interviu pentru revista  The Economist, Rothschild a făcut previziuni despre o noua monedă mondială care va intra pe piețe în 2018, precizând că anul 2018 va fi numit anul Phoeenix. O predicție destul de interesantă făcută acum 30 de ani, mai ales dacă urmărim mișcările de pe piețele financiare din ultimul timp.

  ≪ S-a prezis că banca Elvetiei va avea pierderi uluitoare și FED-ul va avea pierderi masive care va destabiliza sistemul financiar global!

   În anul 2018, ar putea avea loc evenimente majore care ar conduce la perturbarea piețelor valutare și a economiei mondiale. Petrodolarul va fi înlocuit treptat cu Petroyuan prin trecerea Chinei, Rusiei și a Iranului la tranzacționarea petrolului în Petroyuani.
   Evenimentul major din acest an, care a convins pe multi că avem un nou sistem valutar, care nu este controlat de nici o țară și nici o bancă centrală, este Cryptocurrencies condus de Bitcoin. Dar Bitcoin nu poate fi folosit la un sistem de plată datorită vitezei foarte slabe de tranzacție.  Deci dacă va exista o monedă nouă în 2018, cum a prognozat The Economist, este putin probabil să fie Bitcoin  sau oricare dintre cele 1360 de monezi virtuale.
    Ar fi posibil ca în 2018 Guvernul American să introducă Cryptodollarul sau mai târziu pentru a înlocui dolarul actual despre care ei știu că se va prăbuși în curând. Toate datoriile existente ar rămâne în vechiul dolar. Guvernul American va incuraja apoi și va asista la o apreciere rapida a Cryptodollarului, la fel ca Bitcoin. Acest lucru va permite rambursarea vechiului dolar devalorizat cu noul Cryptocurrenci.

  Nici China, nici Rusia nu vor cădea pentru acest truc. Aceste două tări ar fi posibil să introducă o monedă susținută în aur. Acest lucru ar ridica prețul aurului și argintului într-o manie pe care lumea nu a mai văzut-o înainte.

 ≪ Aurul va continua să fie singura moneda în viitorul sistem fiscal, asa cum s-a întâmplat în urmă cu aproape 5000 de ani !

 Anul 2018: Este posibil să conțină multe surprize pe plan valutar, cu o volatilitate masivă nu numai la valute, ci și în majoritatea celorlalte piețe. Prețul monedelor digitale pot merge mult mai sus înainte de a se prăbuși, ele nu oferă protecție pentru investitori fiind doar blocuri digitale, ei cautând conservare averii în valori fizice (aur și argint).

  PS: Aurul și argintul fizic reprezintă forma finală de conservare a averii, precum și asigurarea împotriva calamitaților economice și financiare pe care lumea le va experimenta în viitor.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
Sursa -
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail